Bungie druk bezig om servers Destiny te verbeteren

Gisteravond en vannacht werden spelers van Destiny geconfronteerd met nogal hardnekkige serverproblemen. Gamers werden ineens uit lopende missies gegooid en de foutmelding “Lost connection to Partner Services” kwam ook regelmatig voorbij. Ook hadden sommige spelers het probleem dat ze simpelweg niet konden inloggen.

Via Twitter liet Bungie weten op de hoogte te zijn van de problemen en hard te werken aan een oplossing. Enige tijd later was de tweet alweer verwijderd, waardoor het er alle schijn van heeft dat de problemen inmiddels verholpen zijn.

Overigens lijkt het een regiogebonden probleem te zijn, wat zich vooral in Noord-Amerika voordeed. Niet echt lekker, als je net van plan bent om je zondagavond in de wereld van Destiny door te brengen.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  tot nu toe nog geen problemen gehad, kan momenteel niet spelen ivm werk en school dus zo erg is het niet xd 🙂

 2.   
  ChielB's avatar

  Heb zelf maar 2x een onverwachte exit gehad. Helaas is het dan wel vaak meteen frustrerend, zeker als je net aan het einde van een Strike-missie bent.

 3.   
  Dynastickiller's avatar

  Heb ik elke dag wel 1 x sinds die uitkwam 🙁

 4.   
  gamepower's avatar

  gisterenavond 2x een error gehad echt wel beu!
  las op een andere site dat er weer hacker op pad zijn geweest!

 5.   
  FireBallz's avatar

  hij is veel te overhyped = schuld van Bungie

  ontzettend veel fouten, bespottelijk = schuld van Bungie

  Deze mensen moeten duidelijk nog wat leren op het gebied van goede games maken om aan de praatjes te voldoen.

 6.   
  RockerRoy's avatar

  ”JaChKa1802″ schreef, "hij is veel te overhyped = schuld van Bungie
  ontzettend veel fouten, bespottelijk = schuld van Bungie
  Deze mensen moeten duidelijk nog wat leren op het gebied van goede games maken om aan de praatjes te voldoen."

  Naast deze enkele server problemen vind ik het spel juist hartstikke goed gepolished. Na toch al een aardig tiental uren in de game te hebben gestopt ben ik nog geen serieuze bugs tegengekomen.

  Dat het een beetje overhyped is moet ik je gelijk in geven. Het spel doet veel beloven, maar uiteindelijk is het feit dat enkel een stuk of 8 strikes, die zich vaak in dezelfde maps afspelen toch erg weinig is. De reden dat je het wil blijven spelen komt toch vooral door het willen vinden van zeldzame loot, wat het dus een beetje een gok-achtige verslaving geeft.

  Nu heb je natuurlijk ook nog een stuk of 20 story missions en patrols, maar die zijn nou ook niet bepaald noemenswaardig en spelen zich alweer op dezelfde map af.

  Afijn, zolang ze veel content aan de game blijven toevoegen zonder daar iedere keer weer een lap geld voor te vragen, heeft het spel misschien wel een mooie toekomst.