Super Smash Bros. krijgt bundel met GameCube-controller

Super Smash Bros. kun je straks uiteraard gewoon besturen met je GamePad of WiiMote, maar voor de old-school fans komt Nintendo tevens met ondersteuning voor GameCube-controllers. Heb je deze oude dingen allemaal al weggegooid, of hangen ze inmiddels met plakband aan elkaar? Dan geeft Nintendo je nu de kans om een gloednieuw exemplaar te bemachtigen.

Amazon heeft namelijk (per ongeluk?) een bundel, met daarin Super Smash Bros. en een zwarte GameCube-controller, aan zijn assortiment toegevoegd. Tof detail: op de voorkant van de controller staat een wit Smash Bros.-logo gedrukt.

Heb je al een Ninty-gasm gehad? Mooi zo, dan gaan we verder. De bundel kost bij Amazon 99,99 dollar, dus reken hier op een gelijke europrijs. Een officiële onthulling van Nintendo blijft vooralsnog uit.

  1.   
    WoKingNL's avatar

    Vet! Misschien wel een mooie pack om te halen.

  2.   
    Noice!'s avatar

    Yay! Mooie deal. Zo’n speciale uitgave van mn favo controller moet ik hebben uiteraard. Sowieso is het ongeveer dezelfde prijs als de adapter en game los kopen waarschijnlijk, dus het is veel waar voor je geld. Toch hoop ik op meer bundels: eentje met de 3ds en Wii U versie in een verpakking bv en het liefst een bundel met een “starterpack” Amiibos (of is het meervoud gewoon Amiibo? Of Amiibi…) of gewoon alles bij elkaar: alle Amiibo, controller, adapter en de 2 games! Het zou een gemiste kans zijn als ze niet een SSB themed Wii U uitbrengen, dus met een speciale look. Maar voor een game die in november uit moet komen, is het aardig stil 😕

  3.   
    SemSmit's avatar

    Mijn game >:D