The Evil Within bereikt gouden status; systeemeisen bekend

Bethesda heeft bekendgemaakt dat de survival-horrorgame The Evil Within de gouden status heeft bereikt. Het ontwikkelen is dus volledig afgerond en de game kan geproduceerd en verscheept worden. Goed nieuws dus voor iedereen die uitkijkt naar dit nieuwe project van Resident Evil-goeroe Shinji Mikami.

Verder heeft men de aanbevolen systeemeisen onthuld. Wat vooral opvalt, is dat je flink wat vrije ruimte op je harde schijf moet hebben. De pc-versie vereist 50GB vrije ruimte tijdens het installeren. Na de installatie zal de game nog steeds een goede 41GB in beslag nemen.

Ook de new-gen consoles worden goed belast, want op de Xbox One en PlayStation 4 is 40GB aan ruimte op de harde schijf nodig. De last-gen-versie neemt slechts 7GB in beslag.

Hieronder vind je de aanbevolen systeemeisen om The Evil Within op je pc te spelen:

64-bit Windows 7/Windows 8
Core i7 with four plus cores
4 GBs RAM
50 GB of hard drive space
GeForce GTX 670 or equivalent with 4GBs of VRAM
High Speed Internet Connection
Steam account and activation

  1.   
    JV0472's avatar

    4 GB VRAM en een intel core i7? Iets zegt mij dat deze game voor de pc qua optimalisatie te wensen over laat.. Gelukkig haal ik deze voor de PS4

  2.   
    3333/3333's avatar

    Dat zijn flinke eisen voor de aanbevolen set-up.

  3.   
    gamepower's avatar

    lijkt me prima, ik heb op mijn xbox one genoeg vrije ruimte, dankzij het opslaan in cloud!
    dit is volgens mij een game die ferm onderschat word, maar die hoge topen zal scheren!
    de nieuwe previews beloven heel wat moois en ik heb er alle vertrouwen in dat dit een echte survival- horror word zoals aangeprezen…. deze staat voor mij in pre-order en ik kijk er ferm naar uit