Tom & Peters Hot Koffie Show: Handhelds kunnen beter

In Tom & Peters Hot Koffie Show behandelen we elke donderdagavond een nieuwe stelling. Dit leidt vaak tot een hevige discussie tussen beide heren, die afgewisseld wordt door slap gelul en grappige filmpjes. We willen jullie echter bovenal de kans geven om mee te praten! We horen dan ook graag wat jullie vinden van de stelling van deze week:

Handhelds kunnen beter

Tom & Peters Hot Koffie Show is natuurlijk ook te volgen via ons YouTube-kanaal!

 1.   
  jungler's avatar

  Was idd wat ik bedoelde,

  Ben het eens over de software vooral games die beter kunnen. Ik mijn idee is de Vita idd de console die het beste bij een console aansluit en laat de andere consoles ver achter zich. Bedankt voor jullie oordeel! πŸ˜‰

 2.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Haha! Weer een geweldige aflevering! πŸ™‚

  De Playstation Vita is een erg goede handheld en heeft ook erg goede games. Alleen jammer dat er weinig games voor zijn. Hopelijk kondigt Sony volgend jaar op de E3 een PS4 + Playstation Vita bundel voor 399 euro aan, dan weet ik zeker dat beide platformen beter gaan verkopen! Als ze dan ook nog eens een verbeterde systeemupdate, Playstation Now en Playstation TV in Nederland uitbrengen, dan hoop ik dat cross-play eindelijk goed gaat werken en voor alle games beschikbaar is.

  http://www.imgdumper.nl/uploads8/5424313892e51/542431387983a-2549260-ps4vita.jpg

  Dat t-shirt die Peter aan heeft, is toch van een Nintendo game?

 3.   
  HWSHHZ's avatar

  Haha, geniaal die intro met kopjes koffie!! πŸ˜€ πŸ˜€

  Leuk item, jullie zijn het nog best goed eens geworden!! Trowback op de vorige aflevering, Headhunterz – Dragonborn
  erbij was goed verzonnen, en paste ook bij het item!! πŸ™‚ πŸ™‚

  Oja Tom, geweldige sokken, ik koop meteen een paar kuub in! πŸ˜‰ πŸ˜‰

 4.   
  3333/3333's avatar

  Weet niet of ik het eens of oneens moet zijn.

  Handhelds in de traditionele vorm zullen denk niet heel lang meer bestaan. De Vita is een mooi apparaat, maar uiteindelijk een grote flop. Gaming op de Smartphone is veel groter en succesvoller. Logisch ook. Vroeger had je een losse camera, losse mp3 speler, losse buzzer en een losse telefoon. Waarom zou je dan vandaag de dag ook nog een losse handheld meenemen? Alles gaat in één.

  Wat overigens niet betekent dat games/gaming op de smartphone beter is, verre van zelfs.

 5.   
  Leukste's avatar

  ”KillGamer01″ schreef, "Haha! Weer een geweldige aflevering! πŸ™‚
  De Playstation Vita is een erg goede handheld en heeft ook erg goede games. Alleen jammer dat er weinig games voor zijn. Hopelijk kondigt Sony volgend jaar op de E3 een PS4 + Playstation Vita bundel voor 399 euro aan, dan weet ik zeker dat beide platformen beter gaan verkopen! Als ze dan ook nog eens een verbeterde systeemupdate, Playstation Now en Playstation TV in Nederland uitbrengen, dan hoop ik dat cross-play eindelijk goed gaat werken en voor alle games beschikbaar is."

  Hier kan ik het niet minder dan eens mee zijn. Weer een prima aflevering. Tom’s sokken krijgen een pass. Spijtig genoeg weet ik niet de titel van het T-shirt dat Peter draagt. Het is zeker geen pokΓ©mon.

 6.   
  Nitrix31's avatar

  2048!! Mijn hoogste tegel is 32768, wel met undo knop maar dat moet je er niet bij zeggen. 😳

 7.   
  mattioza's avatar

  Erik Rommel schreef, "Weet niet of ik het eens of oneens moet zijn.
  Handhelds in de traditionele vorm zullen denk niet heel lang meer bestaan. De Vita is een mooi apparaat, maar uiteindelijk een grote flop. Gaming op de Smartphone is veel groter en succesvoller. Logisch ook. Vroeger had je een losse camera, losse mp3 speler, losse buzzer en een losse telefoon. Waarom zou je dan vandaag de dag ook nog een losse handheld meenemen? Alles gaat in één.
  Wat overigens niet betekent dat games/gaming op de smartphone beter is, verre van zelfs. "

  Ik ga mij hier bij moeten aansluiten.

  Is juist een combi van de 2 denk ik, omdat er (niet veel) exclusieve goede games voor bestaan kan je gewoon een PS4 in huis halen om op de bank te gamen met de gekende spellekes. Terwijl je onderweg dan overschakelt op je smartphone (waar de markt ook al enorm is met talloze games/apps). Vandaar dat het voor de meeste mensen niet erg loont om nog extra uitgaven te doen om een vb. een vita in huis te halen.

  Stelling: Een standaard harde schijf van 500GB voor de nieuwe generatie consoles is te klein.

 8.   
  Sainting's avatar

  dat shirt is van monster hunter πŸ˜›

 9.   
  Lazar93's avatar

  Voor volgende keer, : Games worden te makkelijk, denk aan MMO’s waar bosses generft worden zodra mensen 3x dood gaan. of Assassinsn creed waar je letterlijk hele legers kan afmaken. Waar is de uitdaging gebleven ( Wat bv dark souls mooi doet)