Nieuwe trailer Call of Duty: Advanced Warfare onthult co-opmodus Exo Survival

Veel gamers kopen Call of Duty jaarlijks trouw om soms de singleplayer niet eens aan te raken en enkel vele tientallen uren in de multiplayer te pompen. Ook zijn er gamers die het spel juist kopen vanwege de bombastische singleplayer. Daarnaast kent de franchise echter ook altijd een wisselende co-operatieve modus, zoals bijvoorbeeld de zombiemodus bij de Treyarch-games. Ontwikkelaar Sledgehammer heeft middels de onderstaande trailer nu ook een co-operatieve modus voor vier spelers onthuld: Exo Survival.

Call of Duty: Advanced Warfare ligt vanaf 4 november in de winkels voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc.

 1.   
  fdennis's avatar

  +1 Kevin Spacy, – 10 voor de setting.

  Opzich had ik wel weer zin in een CoD na een lange pauze. Alleen dat extreem drukke futoristische setting spreekt mij persoonlijk totaal niet aan.

 2.   
  Sam12-45_'s avatar

  Dit is waar we allemaal niet op gehoopt hadden.

 3.   
  Daan's avatar

  Titanfall rond minuut één? 😛

 4.   
  Nitrix31's avatar

  Verdomme Call of Duty! Waarom ga je niet terug naar de WW2 setting of MW1.. Je speelde altijd zo lekker weg! Maar nu laat je me in de steek door dit soort ongein te vertonen. Nee Call of Duty, ik weet niet of ik je dit ooit kan vergeven. Vaarwel!!

 5.   
  ShadyXL's avatar

  Ah, jammer dat de 3e gamemode niet zoals Zombies is.

 6.   
  Papachico's avatar

  Ziet er wel mooier uit dan de vorige games, enkel dat futuristische spreekt mij niet echt aan. Ook als ik die trailer bekijk en ik zie al die shit losgaan alles, word ik al gek. Teveel drukte haha. Hoe dan ook, dit is dus wat fans wilde? Jammer.. geef mij maar een oude setting zoals ww2 of mw1/2. Ben gestopt toen ghost uitkwam en om eerlijk te zeggen ben ik aardig tevreden over die keuze als ik dit zie :p