Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Verdun September 2014 Update Trailer

World in Conflict verscheen in 2007 voor de PC en binnenkort verschijnt de uitbreiding World in Conflict: Soviet Assault. De game beschikt over voice command, kleinschalige multiplayer mappen voor maximaal tien spelers en diverse nieuwe units.

World in Conflict belooft de next generation van strategy-games te worden, compleet met volledig verwoestbare 3D-omgevingen, team-based multiplayer en een focus op snelle, doeltreffende gevechten. Het verhaal schotelt je een authentiek Koude Oorlog-scenario voor, waarin de Berlijnse Muur nooit gevallen is. Het is 1989 en de Sovjet-troepen banen zich een weg door Europa. De NAVO is zeer terughoudend en komt pas in actie zodra er een overweldigende invasie plaats vindt van het Amerikaanse grondgebied. Jij speelt in deze situatie een field commander en je hebt de leiding over de meest krachtige militaire machines ter wereld in een missie om de Amerikaanse steden weer te heroveren.

Wil je meer weten over World in Conflict? Check dan snel onze review!

World in Conflict is inmiddels verschenen voor de PC. Soviet Assault verschijnt medio maart voor de PC. Voor gamers die World in Conflict al hebben, zal Soviet Assault exclusief los te downloaden zijn. Er komt ook een Complete Edition met zowel Soviet Assault als het origineel. Bekijk nu deze nieuwe trailer.

  1.   
    3333/3333's avatar

    Gaaf, vandaag maar weer eens de game optstarten.

  2.   
    irubenox's avatar

    Wooow. Een game is het verleden. Dat is nieuw 🙂