Preview soundtrack Gone Girl

Trent Reznor, de frontman van de Industrial rockband Nine Inch Nails heeft een preview vrijgegeven van de soundtrack van de film Gone Girl. De tracks zijn hier en hier te beluisteren.

Reznor heeft de muziek samen met Atticus Ross gecomposeerd en het is niet de eerste keer dat regisseur David Fincher dit magische duo heeft ingezet voor een van zijn films. De duistere klanken werden ook al gemaakt voor The Girl With the Dragon Tattoo uit 2011 en The Social Network uit 2010 waar de soundtrack zelfs beloond werd met een Oscar.

David Fincher is als regisseur bekend van succesvolle films Se7en, Fight Club, Panic Room, Zodiac en The Curious Case of Benjamin Button en de verwachtingen voor deze aankomende film zijn daarom erg hoog.

Gone Girl verteld het verhaal van Nick Dunne (Ben Affleck) die zijn vrouw als vermist opgeeft. Onder druk van het politieonderzoek naar de vermissing en de mediahype die ontstaat lijkt het gelukkige plaatje wat Nick in eerste instantie schetst toch niet helemaal te kloppen. Het gevolg van zijn leugens en het rare gedrag dat hij vervolgens gaat vertonen is dat iedereen zich af begint te vragen of hij misschien zelf wel betrokken is bij de dood van zijn vrouw.

De film verschijnt op 2 oktober 2014 in de Nederlandse bioscopen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren