GN Lunchtip: Haaien en leeuwen als huisdier in GTA 5


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

In GTA 5 fungeert de trouwe viervoeter Chop als het huisdier van Franklin, maar eigenlijk is een Rottweiler maar heel gewoontjes. Daarom heeft een slimmere programmeur genaamd “xDeagleModz” een mod gecreëerd waarmee je kunt kiezen uit veel exotischere huisdieren! Wat te denken van een haai, rottweiler of leeuw? Check een video van de mod hieronder!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Loot verzamelen in Destiny is niet makkelijk

Eet smakelijk!

 1.   
  D_Dog's avatar

  Kijk, dit zijn dan wel weer leuke mods. 😀 In tegenstelling tot mods in GTA Online. 👿

 2.   
  Tom's avatar

  Er zijn inderdaad vaak minder fraaie meldingen van modders in GTA Online. Ben er gek genoeg zelf nog nooit eentje tegengekomen, terwijl ik tientallen online uurtjes heb geklokt.

 3.   
  Moon-Hero's avatar

  Haha geweldig!

 4.   
  xkillcamx's avatar

  Haha, leuke mod 🙂