Vervolg The Maze Runner volgend jaar al in de bioscoop

Afgelopen week hadden we het er nog over op de redactie, wanneer zou het vervolg op The Maze Runner aangekondigd gaan worden? En misschien nog wel belangrijker, wanneer beleeft de film zijn première? Wel, 20th Century Fox komt nog geen 5 dagen later met het antwoord!

Middels onderstaande afbeelding bevestigde 20th Century Fox dat The Scorch Trials volgend jaar september al in de bioscoop te zien zal zijn en de opnames voor de film zeer binnenkort van start zullen gaan. Wes Ball heeft opnieuw de regie in handen en ook kunnen we bevestigen dat Bryce Romero weer van de partij zal zijn.

The Maze Runner opende verrassend in de Verenigde Staten, met een opbrengst van maar liefst 32,5 miljoen dollar nam deze meteen de derde plek in op de lijst van beste openingsweekenden in september aller tijden. Dat is 2,5 miljoen meer dan dat er van tevoren verwacht werd.

Op 18 september volgend jaar gaat The Scorch Trials in de Verenigde Staten in première, en naar verwachting zal de Nederlandse release diezelfde week plaatsvinden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren