Triad Wars is pc-exclusive in Sleeping Dogs-universum; onthulling volgt morgen

Ontwikkelaar United Front Games verraste twee jaar geleden vriend en vijand met de uitstekende free-roamer Sleeping Dogs, die in oktober ook zijn opwachting zal maken op de new-gen consoles. Hoewel een directe sequel vooralsnog niet is aangekondigd, staat er voor pc-bezitters wel een spin-off op het programma.

In oktober 2013 praatte de ontwikkelaar al over “Triad Wars”, al wilde het destijds niet meer vertellen. Nu hebben we iets meer details gekregen: het gaat hier om een online multiplayer action-adventure-game voor de pc die niet dient als vervolg dient op Sleeping Dogs, maar zich wel afspeelt in hetzelfde universum. De community manager heeft laten weten dat Triad Wars aanstaande maandag officieel onthuld zal worden, waarna op dinsdag een vragensessie via Reddit volgt. Houd GamersNET de komende dagen dus goed in de gaten.

 1.   
  Daan's avatar

  Mogen ze wel met iets heel goeds komen! *teleurgesteld*

 2.   
  FireBallz's avatar

  hmmm, denk niet dat het een succes word. Iedereen is in de hype van Watch_ Dogs en GTA V die natuurlijk binnenkort ook op de next-gen verschijnt. Beetje kansloos wat mij betreft, maar we gaan het zien! 🙂

 3.   
  Hitman047's avatar

  Nope. Gezien die teaser op Vine wordt het waardeloos. Verwacht er niet te veel van.

  Ik ben wel benieuwd naar het ‘online’ component (Multiplayer werd niet expliciet genoemd).

  Square wil meer franchises veranderen in wat zij “Persistent Online Experiences” noemen. Ik weet nog steeds niet wat ik me daar precies bij voor moet stellen, maar ik betwijfel of ik er blij van zal worden. 🙁

 4.   
  WoKingNL's avatar

  Lame! Ik wil een vervolg op wei shen z’n badassery 🙁

 5.   
  Daan's avatar

  WoKingNL schreef, "Lame! Ik wil een vervolg op wei shen z’n badassery 🙁 "

  Dit dus!!!!! 🙁

 6.   
  Mallorn's avatar

  Sleeping Dogs is de enige freeroamer die ik ooit heb uitgespeeld.
  Deze ga ik zeker in de gaten houden.

 7.   
  kmjansen's avatar

  word vast niks, schoenmaker blijf bij je leest, het verleden heeft laten zien met soort gelijke ideeen vaak een flop word.