Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video review: Hyrule Warriors

Singularity is een science-fiction shooter die zich afspeelt op een door de Russen bezet eiland. De spanningen van een Koude Oorlog nemen weer toe als een Amerikaanse piloot de gruwelijke waarheid ontdekt over experimenten met het mysterieuze E99-element in de jaren ’50 van de vorige eeuw.

Tijdreizen speelt een grote rol om in twee samenvallende tijdperken uiteindelijk een catastrofaal ongeluk te voorkomen. Als speler kan je niet alleen gebruik maken van tijdreizen, het is tevens een krachtig wapen! Bedenk maar eens hoe sterk een vijandig leger is als ze plotseling verouderen tot alleen nog maar een hoopje botten en stof…

Singularity verschijnt eind 2009 voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

Bekijk nu deze trailer met een tweede documentaire over de achtergrond van het grote Russische geheim omtrent het element E99.

 1.   
  dav1d's avatar

  Ben het wederom met Tom eens. Dit is gewoon geen Zelda game. De sfeer van Zelda zit het hem in de plekken die je bezoekt. Dit is gewoon een slagveld. Aan het einde van een Zelda game moet je het gevoel hebben dat je iets hebt meegemaakt, een verhaal. Ik zie dat hier helemaal niet terugkomen.

 2.   
  Noice!'s avatar

  dav1d schreef, "Ben het wederom met Tom eens. Dit is gewoon geen Zelda game. De sfeer van Zelda zit het hem in de plekken die je bezoekt. Dit is gewoon een slagveld. Aan het einde van een Zelda game moet je het gevoel hebben dat je iets hebt meegemaakt, een verhaal. Ik zie dat hier helemaal niet terugkomen. "

  Daarom hebben ze de game ook voor de zekerheid Hyrule Warriors genoemd in het westen, ipv de naam Zelda te gebruiken. Deze game is ook nooit bedoeld als typische Zelda game, die krijgen we volgend jaar namelijk (vingers gekruist uiteraard). Dit is een Dynasty Warriors die is gebaseerd op de verhalen, characters, bazen en omgevingen van de Zelda reeks. Het beoordelen als Zelda game is zinloos, je moet hem beoordelen als DW game… En dan schijnt het gewoon een zeer solide titel te zijn. Ik kan niet wachten om hem op te pikken als er weer geld is in ieder geval!