Nieuw concept art vermeende nieuwe IP van Guerrilla Games uitgelekt

Het is geen geheim dat de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla Games bezig is met een nieuwe IP, nadat de studio de afgelopen jaren verantwoordelijk is geweest voor de Killzone-franchise. Het gaat hier om een open wereld roleplaying game, die uiteraard voor de PlayStation 4 zal verschijnen. Onlangs lekte al wat concept art uit dat naar alle waarschijnlijkheid afkomstig is van dit nieuwe project van Guerrilla.

Op die afbeeldingen zagen we mechanische dino’s en een roodharige protagoniste en nu is er een derde afbeelding uitgelekt in de lijn met het voorgaande concept art. Wederom zien we een gigantische, mechanische dino die ditmaal aangevallen wordt.

Weet dit concept art jouw interesse te wekken, of zie je liever een ander soort game van Guerrilla Games?

 1.   
  Thijs.'s avatar

  Dino warrior xd

 2.   
  Daniel Z's avatar

  Het idee is al tof vind ik. Heel benieuwd naar de uitwerking, mocht dit inderdaad de game zijn.

 3.   
  mattioza's avatar

  Robo jurassic park 😀

 4.   
  Thijs.'s avatar

  Daniel Z schreef, "Het idee is al tof vind ik. Heel benieuwd naar de uitwerking, mocht dit inderdaad de game zijn."

  ik moet je inderdaad gelijk geven, het ziet er tof uit, maar kan je zo’n game ook tof maken? de concept art geeft me meer een film gevoel dan dat van een game, er zijn natuurlijk nog belachelijk veel vragen over dit (mogelijk) nieuwe IP, wordt het open world? is het een shooter? etc, ben erg benieuwd hoe ze het gaa ndoen (:

 5.   
  tijn80's avatar

  DinoRiders 🙂

 6.   
  Leon 2.0's avatar

  Thijs. schreef, "[…] er zijn natuurlijk nog belachelijk veel vragen over dit (mogelijk) nieuwe IP, wordt het open world? is het een shooter? etc, ben erg benieuwd hoe ze het gaa ndoen (: "

  Het zou gaan om een open wereld RPG met een third person-perspectief. Daarnaast lijkt het me vrijwel zeker dat de game shooter-elementen zal bevatten. 😉 Het ziet er in ieder geval ontzettend interessant uit, ben benieuwd wanneer een officiële onthulling volgt!

 7.   
  ronineter's avatar

  Parapluhoofd wat 😀

 8.   
  GamerJaime's avatar

  Leon 2.0″]

  ”Thijs. schreef, "[… schreef, " er zijn natuurlijk nog belachelijk veel vragen over dit (mogelijk) nieuwe IP, wordt het open world? is het een shooter? etc, ben erg benieuwd hoe ze het gaa ndoen (: "

  Het zou gaan om een open wereld RPG met een third person-perspectief. Daarnaast lijkt het me vrijwel zeker dat de game shooter-elementen zal bevatten. 😉 Het ziet er in ieder geval ontzettend interessant uit, ben benieuwd wanneer een officiële onthulling volgt!"

  Inderdaad heel interessant! Klinkt goed ook en ziet er heel mooi uit! Hopelijk komen ze dit jaar nog met een officiële onthulling!

 9.   
  Fabianb's avatar

  ronineter schreef, "Parapluhoofd wat :D"

  Vaak zeg je tegen iemand met een pluk haar omhoog: ‘heb je zo beter ontvangst?’. Maar nu wordt het toch wel heel letterlijk met een hele schotel.

 10.   
  kmjansen's avatar

  Ben benieuwd maar als 30+ gamer weet ik ondertussen dat zelfs de meest crappy games mooi concept art kan hebben, dus concept art zegt op zich niet heel veel.

 11.   
  Overload14's avatar

  kmjansen schreef, "Ben benieuwd maar als 30+ gamer weet ik ondertussen dat zelfs de meest crappy games mooi concept art kan hebben, dus concept art zegt op zich niet heel veel."

  Daar heb je wel een goed punt. Maar het spel word ontwikkelt door Guerrilla die de fantastische Killzone franchise hebben gemaakt. Dus zo slecht kan het niet echt worden denk ik.

 12.   
  kmjansen's avatar

  Overload14″][quote=”kmjansen schreef, "Ben benieuwd maar als 30+ gamer weet ik ondertussen dat zelfs de meest crappy games mooi concept art kan hebben, dus concept art zegt op zich niet heel veel."

  Daar heb je wel een goed punt. Maar het spel word ontwikkelt door Guerrilla die de fantastische Killzone franchise hebben gemaakt. Dus zo slecht kan het niet echt worden denk ik.[/quote]

  Ook daarmee is weer het punt dat ook het verleden heeft laten zien dat een ontwikkelaar die geweligde serie maakt met nieuwe IP`s compleet de mist in kunnen gaan.
  Het concept wat ze laten zien is wel interessant, dus ben benieuwd naar wat meer info

 13.   
  Overload14's avatar

  kmjansen schreef, "

  ”Overload14″ schreef, "[quote=”kmjansen”].."

  Daar heb je wel een goed punt. Maar het spel word ontwikkelt door Guerrilla die de fantastische Killzone franchise hebben gemaakt. Dus zo slecht kan het niet echt worden denk ik."

  Ook daarmee is weer het punt dat ook het verleden heeft laten zien dat een ontwikkelaar die geweligde serie maakt met nieuwe IP`s compleet de mist in kunnen gaan.
  Het concept wat ze laten zien is wel interessant, dus ben benieuwd naar wat meer info
  [/quote]
  Daar heb je idd ook een punt. Want de laatste killzone vond ik persoonlijk tegenvallen. Maar op zich is et niet slecht dat ze eens iets anders proberen he 😉

 14.   
  blueford's avatar

  Ziet geweldig uit hoor.