Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: The Order: 1886 Tools of The Trade Trailer

Singularity is een science-fiction shooter die zich afspeelt op een door de Russen bezet eiland. De spanningen van een Koude Oorlog nemen weer toe als een Amerikaanse piloot de gruwelijke waarheid ontdekt over experimenten met het mysterieuze E99-element in de jaren ’50 van de vorige eeuw.

Tijdreizen speelt een grote rol om in twee samenvallende tijdperken uiteindelijk een catastrofaal ongeluk te voorkomen. Als speler kan je niet alleen gebruik maken van tijdreizen, het is tevens een krachtig wapen! Bedenk maar eens hoe sterk een vijandig leger is als ze plotseling verouderen tot alleen nog maar een hoopje botten en stof…

Singularity verschijnt eind 2009 voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

Bekijk nu deze trailer met een eerste documentaire, waarin we meer te weten komen over het mysterieuze Russische geheim en ook worden we gewezen op de viral website mir-12.com.

  1.   
    Hillianii's avatar

    Awesomeeee!

  2.   
    kmjansen's avatar

    Dit is gewoon echt waarom ik next gen ben gegaan, ziet er prachtig uit, nu maar hopen dat het zo blijf en niet gedowngrade word, denk het niet omdat dit natuurlijk een ps4 exclusive is en geen multiplatform.