Minecraft voor PlayStation 4 verschijnt 3 oktober

Minecraft voor de PlayStation 4 zal op 3 oktober verschijnen, aldus Sony. De versie op disc volgt na de release van Minecraft eerder deze maand in de PlayStation Store. Bovendien zal er tijdens de release meteen een patch met de hoognodige fixes uitgebracht worden. De PlayStation 4-editie van de game is 36 keer groter dan de wereld op de PlayStation 3. Bovendien is het mogelijk om de opgeslagen bestanden van de PlayStation 3 te verhuizen naar de PlayStation 4.

Minecraft is oorspronkelijk ontwikkeld door Markus ‘Notch’ Persson. Geïnspireerd door games als Rollercoaster Tycoon, Dwarf Fortress en Dungeon Keeper, maakte hij een typische sandboxgame waarin spelers zelf kunnen beslissen wat ze doen met het uitgestrekte terrein. Hoe ze zichzelf verdedigen tegen monsters, wat ze vernietigen en wat ze bouwen, dat is allemaal aan henzelf. Met een beetje inspiratie, creativiteit en wat tijd over, kun je de meest imposante bouwwerken maken in Minecraft.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  ga denk ik de boxed versie wel halen, ziet er wel grappig uit een doosje van Minecraft

 2.   
  kmjansen's avatar

  Thijs. schreef, "ga denk ik de boxed versie wel halen, ziet er wel grappig uit een doosje van Minecraft"

  Daar haal je game voor? het hoesje?

  Ik lat deze lekker liggen game ziet er net zo crappy uit als bij pc, en daar kan je nog mods gebruiken.
  Heb de ps4 demo gespeeld maar kan er niet aan wennen terwijl de pc versie aardige wat uurtjes in heb gestoken

 3.   
  FireBallz's avatar

  hmmmm, ben nog benieuwd naar de besturing. Ga hem sowieso niet kopen, Minecraft vind ik het slechtste spel dat er bestaat.