Destiny doet PlayStation 4-verkoop explosief stijgen

Sinds het verschijnen van Destiny doet Sony erg goede zaken met de PlayStation 4. De console heeft sinds de afgelopen kerst nog nooit zo goed verkocht, zo maakte Sony zojuist bekend.

Bovendien is Destiny de snelst verkopende game voor de PlayStation 4 in Noord-Amerika en het is ook nog eens de meest gespeelde game. Activision heeft gisteren laten weten dat er meer dan 100 miljoen uur aan speeltijd doorheen is gegaan sinds de release van Destiny. Adan Boys, hoofd van de PR van SCEA, is ook enorm blij:

From everyone at PlayStation, we want to say thank you to the fans โ€“ none of this would be possible without you! Partnering with Bungie and Activision on Destiny has been a dream come true.
Eerder werd al bekend dat de game binnen รฉรฉn dag meer dan 500 miljoen dollar opbracht. De eerste uitbreiding voor Destiny, The Dark Below, zal ergens in december van dit jaar verschijnen.

 1.   
  gatemaster64's avatar

  als ik het geld had zou ik ook gelijk een ps4+destiny bundel kopen.

  nog even half jaartje wachten ongeveer. ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ

 2.   
  Thijs.'s avatar

  Het was ook een prachtige bundel voor 400

 3.   
  Dynastickiller's avatar

  Thijs. schreef, "Het was ook een prachtige bundel voor 400"

  Ja idd prachtige bundel, wel grappig dat ik 6 uur van die 100 miljoen ben ๐Ÿ˜†

 4.   
  Daan's avatar

  De bundel was zelfs via diverse site’s een tijdje voor 360 euro te koop, voor zo’n prijs kun je hem haast niet laten liggen. Doe je dat wel ben je een dief van je eigen portemonnee. ๐Ÿ™‚

 5.   
  Leukste's avatar

  Daan schreef, "De bundel was zelfs via diverse site’s een tijdje voor 360 euro te koop, voor zo’n prijs kun je hem haast niet laten liggen. Doe je dat wel ben je een dief van je eigen portemonnee. ๐Ÿ™‚ "

  Ik denk inderdaad dat de winkels die een actie hiermee deden, zoals jij hebt geposte op het forum hier zeker invloed op hebben gehad. Voor dat geld een PS4 + Destiny is zeker een mooie deal.

 6.   
  Moon-Hero's avatar

  Het was ook financieel gezien een voor de hand liggende keuze aangezien de Playstation los al in de meeste winkels voor dezelfde prijs als de bundel werden verkocht, of een paar euro’s goedkoper. Nogal stom om dan niet voor dit koopje te gaan ๐Ÿ˜€