GN Lunchtip: Boardwalk Empire intro nagemaakt in GTA 5


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Creatievelingen hebben eerder al bewezen goed uit de voeten te kunnen met Grand Theft Auto 5. Het internet stikt van de filmpjes waarin spelers scènes van films of opening cinematics van series namaken in Rockstars laatste game. Nu voegen we daar een nieuw meesterwerkje aan toe: deze reenactment van Boardwalk Empires openingsscène door YouTube-gebruiker 8 Bit Bastard.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Speel Dark Souls met Guitar Hero-gitaar.

Eet smakelijk!

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Dit is goed gedaan zeg! 😀

  2.   
    FireBallz's avatar

    Geweldig!