Demo Final Fantasy XV verschijnt in 2015

Het is alweer heel wat jaren geleden dat Final Fantasy XV, oorspronkelijk Final Fantasy Versus XIII genoemd, onthuld werd. De aankondiging van deze Final Fantasy vond namelijk plaats in 2006. In de afgelopen acht jaar is het vooral veelal heel stil geweest rondom deze titel en ook tijdens de E3 en Gamescom van dit jaar kon er geen nieuws over Final Fantasy XV vanaf.

Daar is nu eindelijk verandering ingekomen, want uit een te vroeg gepubliceerd artikel van Game Informer, dat inmiddels offline is, blijkt dat er in 2015 zowaar een demo van Final Fantasy XV zal verschijnen. Deze demo ‘Episode Duscae’ genoemd, focust zich, aldus uitgever Square Enix, op de begindelen van Final Fantasy XV.

Daarnaast liet Square Enix weten dat je toegang tot de demo, waarvan een exacte releasedatum nog onbekend is, kan verkrijgen door Final Fantasy Type-0 HD aan te schaffen. Final Fantasy Type-0 HD, dat verschijnt op 17 maart 2015, zal namelijk een downloadcode bevatten voor de Episode Duscae-demo van Final Fantasy XV. Of de demo in een later stadium ook op andere wijze toegankelijk zal zijn, is momenteel nog onbekend.

  1.   
    Leukste's avatar

    Daarnaast liet Square Enix weten dat je toegang tot de demo, waarvan een exacte releasedatum nog onbekend is, kan verkrijgen door Final Fantasy Type-0 HD aan te schaffen.

    Goed om te zien dat de game nog steeds in ontwikkeling is na weer een lange periode van stilte. Maar ik ga niet een andere game kopen om dan de demo van deze game te mogen spelen. Ik wacht wel op een andere mogelijk om de demo te kunnen spelen.