Nieuwe filmposter Interstellar

Warner Bros. en Paramount hebben vandaag een nieuwe poster van de film Interstellar online gezet. Op de poster zien we hoofdrolspeler Matthew McConaughey in een ruimtepak tegen een besneeuwde achtergrond. De enige informatie die we uit de poster kunnen halen is dat hij niet op de aarde loopt, gezien de outfit. De tekst onder hem is zowel wanhopig als hoopvol: The end of earth will not be the end of us.


Interstellar vertelt het verhaal van een groep onderzoekers die gebruik willen gaan maken van een pas ontdekt wormgat. Ze willen hiermee ontsnappen aan de beperkingen van de ruimtevaart en proberen op die manier de oneindige afstanden van een interstellaire reis te overbruggen. Het gaat namelijk niet goed met onze planeet en onze reserves raken op. Het is dus noodzaak om te kijken of we iets buiten onze aarde kunnen vinden om ons te laten overleven.

De cast bestaat naast Matthew McConaughey in de rol van Cooper uit onder andere Anne Hathaway, Jessica Chastain en Wes Bentley. De film zal op 6 november 2014 in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren