Mogelijk gelekt concept art van nieuwe IP Guerrilla Games toont mechanische dino’s

Het is al geruime tijd bekend dat de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla Games, bekend van de Killzone-franchise, bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe IP. Deze nieuwe titel zou een roleplaying game zijn, waarvoor onder andere John Gonzalez, verantwoordelijk voor het verhaal van Fallout: New Vegas, werd aangetrokken. Over deze nieuwe game houden Sony en Guerrilla echter nog altijd hun kaken stijf op elkaar, al gingen eerder geruchten in de rondte dat de game een roodharige vrouwelijke protagonist zou kennen en robotdino’s zou gaan bevatten.

Nu zijn er via een Chinees forum twee afbeeldingen opgedoken die concept art zouden zijn van Guerrilla’s nieuwe titel, dat de codenaam ‘Horizon’ zou bevatten. De concept art, die helaas ontsierd wordt door watermerken, zijn in lijn met de eerdere geruchten en bevatten naast een roodharige protagoniste een aantal bizarre creaturen. De Chinese site meldt daarnaast dat de game naar planning in het najaar van 2015 moeten uitkomen voor de PlayStation 4, waarbij de titel een ontwikkelingsduur van circa drie jaar heeft gekend. De open wereld RPG zou daarnaast beschikken over zowel een singleplayer- als multiplayermodus.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Daniel Z's avatar

  Hier zie ik graag meer van! Erg blij dat Guerrilla even iets anders doet dan Killzone.

 2.   
  Andrevantoever's avatar

  Transformers: Age of Extinction?

 3.   
  Leukste's avatar

  Het concept ziet er tof uit. En als ze net zo hun best doen met deze IP als met Killzone verwacht ik veel moois. Ik wacht geduldig af.

 4.   
  Daan's avatar

  Ziet er zeer interessant uit. Ben zeer benieuwd! 🙂

 5.   
  Thijs.'s avatar

  Ik hoop dat het wel anders aanvoelt dan killzone, vind het een toffe franchise maar als je met een nieuwe IP komt moet je wel het idee hebben dat je iets nieuws speel en geen 2.0 versie