Spin-off van Married… With Children in de maak

Wie kent ze niet? De Bundy’s, het dysfunctionele gezin van Al de vrouwenschoenenverkoper, die gedurende de jaren ’80 en ’90 wekelijks miljoenen mensen vermaakten met hun komische, doldwaze avonturen en waarna je weer inzag dat je eigen famile eigenlijk helemaal zo slecht nog niet was. Er is goed nieuws voor alle trouwe fans van deze ware sitcomklassieker: er is een spin-off in de maak!

Er is nog niet al te veel bekend over deze spin-off, behalve dat deze door Sony Pictures Television wordt geproduceerd en dat deze waarschijnlijk over Bud Bundy en zijn gezin zal gaan. Het ligt dan ook voor de hand (hoewel dit nog niet is bevestigd) dat David Faustino zijn rol na al die jaren weer op zal pakken. De rest van ons favoriete Amerikaanse gezinnetje zal jammer genoeg waarschijnlijk niet van de partij zijn, hoewel een cameo hier en daar natuurlijk nooit uitgesloten is. Ed O’Neill (Al) is zeer succesvol met zijn Modern Family serie, Katey Sagal (Peggy) is bezig met het laatste seizoen van Sons of Anarchy en is een succesvolle zangeres en Christina Applegate (Kelly) is in de tussenliggende jaren succesvol geweest als filmactrice en heeft nog steeds ieder jaar de pilots waar ze in mee wil doen voor het uitkiezen. Wie weet komen Marcy en Jefferson nog eens langswippen…

Nostalgie is de laatste tijd hot in Hollywood. Zo is er ook een Full House revival in de maak en is Girl Meets World, het vervolg van de jaren ’90 serie Boy Meets World, al voor een tweede seizoen verlengd.

Zijn jullie net zo enthousiast voor een Married… With Children spin-off als ik? Laat het weten in de reacties!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren