World of Warcraft viert tiende verjaardag met nostalgie en puppies

Zelden zie je het gebeuren dat spellen tien jaar na de release nog zo massaal gespeeld worden. Blizzards uitzonderlijk populaire MMORPG World of Warcraft flikt het echter: met 6,8 miljoen abonnees wordt de online game deze herfst tien jaar van leeftijd. En Blizzard zou Blizzard niet zijn als ze dat niet feestelijk, in-game zouden vieren.

Tijdens de festiviteiten die lopen van 21 november tot 5 januari, kunnen spelers namelijk deelnemen in een level 100-variant van de klassieke Molten Core raid. Er zijn daarnaast nieuwe PvP-slagvelden gebaseerd op oude, vertrouwde locaties als Tarren Mill en Southshore. Door deel te nemen aan deze nieuwe modi maken WoW-spelers kans op exclusieve gear en speciale mounts, maar het beste krijgen alle spelers zonder moeite mee: een puppy.

enter

Door simpelweg tussen 21 november en 5 januari in te loggen, krijgen spelers direct de ‘Molten Corgi Pet’ als beloning. Zonder twijfel één van de meest schattige strijdkameraden die World of Warcraft ooit gekend heeft.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  ziet er inderdaad leuk uit 😀

 2.   
  HeerBloedbad's avatar

  Ik heb op gamescom een fight night south shore VS tarren mill shirt gescoord, die moest ik hebben ken ook niet wachten op die tijdelijke battleground super veel zin in

 3.   
  ExtremeDotCom's avatar

  Zal een drukke WoW periode worden! Dit plus de release van WoD er nog eens boven op 🙂