Guardians of the Galaxy in The Avengers 3?

Het gerucht gaat dat Dave Bautista, na deze zomer beter bekend als Drax the Destroyer uit Guardians of the Galaxy, een grote rol gaat spelen in The Avengers 3. Hij is momenteel namelijk bezig met contractonderhandelingen met de WWE, de worstelorganisatie waar hij zijn initiële faam vergaarde, en daar moet natuurlijk rekening worden gehouden met zijn nieuwe status als filmster. Dit volgende werd naar buiten gebracht als achtergrondinformatie voor die onderhandelingen:

Batista is slated for Guardians of the Galaxy 2 as well as the 3rd Avengers movie, where he will have a significant role.
Aangezien het niet erg waarschijnlijk lijkt dat Drax the Destroyer zonder de rest van zijn maatjes op komt dagen, lijkt het erop dat er voor The Guardians of the Galaxy een grote rol is weggelegd in de derde Avengers-film. Als we dan nog even verder speculeren is het natuurlijk niet onwaarschijnlijk dat de Thanos-verhaallijn dan eindelijk tot een apotheose komt en dat de twee superheldenteams de krachten moeten bundelen om de strijd aan te gaan met Thanos en een complete Infinity Gauntlet.

Bautista krijgt van zijn managers overigens het advies om zijn worstelcarrière voorlopig op een laag pitje te zetten. Naast Guardians of the Galaxy 2 en The Avengers 3 heeft hij ook al een aanbieding liggen om zijn opwachting te maken in de remake van Kickboxer, met UFC-ster Georges St. Pierre.

Avengers: Age of Ultron zal mei volgend jaar verschijnen, Guardians of the Galaxy 2 staat voor juli 2017 op het programma en The Avengers 3 zullen we waarschijnlijk in mei 2018 in de bioscoop kunnen gaan bekijken. Ik kan nu al haast niet wachten!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren