Batman: Arkham Knight niet naar Xbox One in Japan

Het is al langer bekend dat Japan geen Xbox-land is en dat is nu weer vooral te zien aan de verkoopcijfers van de Xbox One in het land. Deze cijfers betekenen echter meer voor de game-industrie, want Warner Bros. laat zodoende weten dat Batman: Arkham Knight in Japan niet wordt uitgebracht voor de console van Microsoft.

De nieuwe Batman-game zal wel gewoon op de PlayStation 4 en pc verschijnen. Maar ook aan de kant van Ubisoft blijken de cijfers te steken, want de bèta van The Crew zal daar alleen op de PlayStation 4 starten. Of we meer van zulke situaties gaan meemaken, zal moeten blijken.

  1.   
    gamepower's avatar

    terecht die jappen, hebben echt geen smaak wat goed is en wat niet!!!!

  2.   
    tijn80's avatar

    gamepower schreef, "terecht die jappen, hebben echt geen smaak wat goed is en wat niet!!!!"

    Heb je het hier dan over de Xbox One of de game? Beide is gewoon een kwestie van smaak. V.w.b. de consoles is de 1 niet beter dan de ander. Ik vind het overigens wel jammer voor de 25.000 die de console hebben aangeschaft, maar waarschijnlijk zullen ze de game wel over de grens halen.

  3.   
    Overload14's avatar

    Was er onlangs geen bericht dat de Xbox One in japan bijna niet verkocht werd? Ik dacht toch dat ik ergens een foto zag van de Xbox one launch ergens in Japan en dat er echt geen kat was. Dus ergens verschiet ik er ook niet van. ( ben niet 100 procent zeker)

  4.   
    tijn80's avatar

    ”Overload14″ schreef, "Was er onlangs geen bericht dat de Xbox One in japan bijna niet verkocht werd? Ik dacht toch dat ik ergens een foto zag van de Xbox one launch ergens in Japan en dat er echt geen kat was. Dus ergens verschiet ik er ook niet van. ( ben niet 100 procent zeker)"

    De link naar dat nieuwsbericht staat in bovenstaand nieuwsbericht 🙄

  5.   
    Overload14's avatar

    ”tijn80″ schreef, "[quote=”Overload14″]Was er onlangs geen bericht dat de Xbox One in japan bijna niet verkocht werd? Ik dacht toch dat ik ergens een foto zag van de Xbox one launch ergens in Japan en dat er echt geen kat was. Dus ergens verschiet ik er ook niet van. ( ben niet 100 procent zeker)"

    De link naar dat nieuwsbericht staat in bovenstaand nieuwsbericht 🙄 [/quote]
    Ik hebt et ook over een andere link maar goed :p