Destiny brengt in de eerste dag al 500 miljoen dollar op

Destiny mag dan een bizar dure game zijn qua ontwikkeling en marketingbudget, maar daar zal Activision niet meer wakker van liggen. De uitgever laat weten dat Destiny in één dag tijd al meer dan 500 miljoen dollar heeft opgebracht via winkels en digitale verkopen. Dit maakt van Destiny de grootste nieuwe game-franchise-lancering in de geschiedenis, aldus Activision.

Bobby Kotick, algemeen directeur, vertelde:

Based on extraordinary audience demand, retail and first party orders worldwide have exceeded $500 million for Destiny. This industry milestone marks another blockbuster success for our company and demonstrates our unique ability to create some of the most successful entertainment franchises in the world.

The success of Destiny, along with the recent introduction of Blizzard Entertainment’s Hearthstone, is further validation of our unique capabilities to create great entertainment franchises from the ground up.

Destiny is inmiddels verkrijgbaar voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4.

 1.   
  FishHookz's avatar

  En dat voor een game die zo overrated is >_< binnen 2 dagen uitgespeeld en max level, snap ook niet waarom iedereen zoveel tijd nodig heeft voor die reviews

 2.   
  soldierarjan's avatar

  Dat is flink wat geld op 1 dag.

 3.   
  FireBallz's avatar

  Dat komt omdat het zo’n enorme hype is… niet dat het de game waard is. zeker niet.

 4.   
  D_Dog's avatar

  Dat is netjes. 8)

 5.   
  WoKingNL's avatar

  Hoewel dit technisch gezien opbrengst is, is dit niet de het geld dat binnen gekomen is door verkochte copies aan consumenten, dit is alleen hoeveel geld aan copies ze verscheept hebben. 😉 De game zal een groot succes zijn daar niet van.

 6.   
  Hillianii's avatar

  Oh wauw.. Dat is erg netjes ja!

 7.   
  Ryan2000's avatar

  Dan hebben ze al wat aardig winst gemaakt

 8.   
  FioranoJC's avatar

  ”Ryan2000″ schreef, "Dan hebben ze al wat aardig winst gemaakt"

  (nog) Niet. Van de 500 miljoen die ze hebben gebruikt is meer dan 300 miljoen naar marketing, kan je het geloven? En dan nog de productie kosten e.d.

  Maar ik moet echt met verbazing toegeven; dit is niet normaal. 500 miljoen dollar in 1 dag 😕 😆

 9.   
  gamepower's avatar

  wat een hype kan doen, deze game is echt niet wat iedereen verwacht, een vriend van mij speelt de SP uit in 8 u en de online is wachten , wachten echt triest voor zo’n overhyped game!!

 10.   
  OnOwned's avatar

  De anti hype clan is weer in volle glorie aanwezig in de reacties. Allereerst is het te vroeg om Destiny met de grond gelijk te maken, want dit is een jarenlang project in progress. Dat het niet jou ding is kan ik begrijpen dat het dan meteen een kutgame is gaat wat ver. Ook mensen die beweren de game in een halve dag uit te spelen overdrijven ook wel lichtjes. Je hebt de (iets te lage) lvl cap gehaald, maar daarna krijg je allemaal raids, daily quests en meer van dat soort dingen. Ook zit er een hele vermakelijke multiplayer op. Maar bij veel mensen heb ik de indruk dat het zeuren om het zeuren is.

 11.   
  DeAdSeYe's avatar

  gamepower schreef, "wat een hype kan doen, deze game is echt niet wat iedereen verwacht, een vriend van mij speelt de SP uit in 8 u en de online is wachten , wachten echt triest voor zo’n overhyped game!!"

  Het eerste ben ik mee eens, ik heb ook het verhaallijn binnen 8 uur uitgespeeld, maar het wachten? Daar heb ik helemaal geen last van, werkt perfect bij mij. Alleen 3x connectie verloren op de gehele dag!

 12.   
  Thijs.'s avatar

  de game voldoet makkelijk aan zijn hype het is een game die op max level leuk hoort te zijn er zullen vast wel free dlc komen etc ik geloof dat je hem pas uitgespeeld heb als je beste van het beste gear heb

 13.   
  Bones's avatar

  @OnOwned, helemaal mee eens, de game zit meer in dan de verhaallijn uitspelen.

 14.   
  DeAdSeYe's avatar

  OnOwned schreef, "De anti hype clan is weer in volle glorie aanwezig in de reacties. Allereerst is het te vroeg om Destiny met de grond gelijk te maken, want dit is een jarenlang project in progress. Dat het niet jou ding is kan ik begrijpen dat het dan meteen een kutgame is gaat wat ver. Ook mensen die beweren de game in een halve dag uit te spelen overdrijven ook wel lichtjes. Je hebt de (iets te lage) lvl cap gehaald, maar daarna krijg je allemaal raids, daily quests en meer van dat soort dingen. Ook zit er een hele vermakelijke multiplayer op. Maar bij veel mensen heb ik de indruk dat het zeuren om het zeuren is."

  Ik neem aan dat je nog niet in de endgame zit, alle daily en weekly missies zijn gewoon herhalingen van verhaallijn missies en strike’s. Hetzelfde geldt met Vanguard playlist, dit zijn herhalende strikes maar dan steeds moeilijker. Raids komen pas aan bot wanneer je light level 24 heb gepasseerd. Ben al de hele dag bezig met endgame, heb nog geen nieuwe content gezien dan alleen herhalende missies en strikes.

  Gelukkig blijft Destiny boeiend en vermakelijk, anders lag het nu alweer stof te eten. PvP is gelukkig ook vermakelijk.

  Heb pas 13 light punten, ik moet er 21 hebben om level 21 te worden. Maar als ik telkens gear krijg waar ik niks aan heb, kan ik geen level 21 worden. Sinds deze middag bezig om gear bij elkaar te krijgen, maar telkens krijg ik niks. Onderhand heb ik nu al zeker 3 á 4 keer de zelfde strikes gedaan.

  Gelukkig heb ik er nog vertrouwen in, ik denk dat endgame nu meer als placeholder is en uiteindelijk meer content in wordt gepatched. Hopelijk komen ze snel met nieuwe content.

 15.   
  OnOwned's avatar

  @deadseye er komen eind dit jaar nog wat uitbreidingen als het goed is. en hun ambitie Was volgens mij elk kwartaal nieuwe content. laten we dan wel hopen dat je niet elke paar maanden weer een paar tientjes lichter bent anders word het wel een dure hobby

 16.   
  Goregash's avatar

  Zo te zien heeft FishHookz het onmogelijke gedaan, een MMO uitgespeeld xD
  Er is genoeg te doen in Destiny, en ja de scout missies zijn herhalingen en strikes moet je opnieuw doen maar mag ik erop wijzen dat ik vanavond nog WoW kan inloggen en exact hetzelfde als destiny zal doen? Daily quests (Herhalingen) Siege of Orgrimmar (Raid) JP farmen (Strikes) of BG/Arena? (Crucible). En dat alles omdat ik *Tadaa!* max level ben en mijn gear beter wordt dus ik ook! Wow wat een opebaring zeg…

  Mag ik daar dan ook op wijzen dat Destiny nog maar paar dagen uit is en dat er nog niet 1 player is die daadwerkelijke max heeft behaald? En dan bedoel ik de max gear. Ga maar eens naar destinydb.com om te kijken wat de leaderboards zeggen. Geeft een wat betrouwbaarder beeld dan wat mensen in comments beweren… Kan me ook niet voorstellen dat je al max reputation hebt met de vanguard vendors en die gear hebt unlocked. Maar goed, Activision heeft je geld al dus boeiend 8)

 17.   
  Thijs.'s avatar

  Goregash schreef, "Zo te zien heeft FishHookz het onmogelijke gedaan, een MMO uitgespeeld xD
  Er is genoeg te doen in Destiny, en ja de scout missies zijn herhalingen en strikes moet je opnieuw doen maar mag ik erop wijzen dat ik vanavond nog WoW kan inloggen en exact hetzelfde als destiny zal doen? Daily quests (Herhalingen) Siege of Orgrimmar (Raid) JP farmen (Strikes) of BG/Arena? (Crucible). En dat alles omdat ik *Tadaa!* max level ben en mijn gear beter wordt dus ik ook! Wow wat een opebaring zeg…
  Mag ik daar dan ook op wijzen dat Destiny nog maar paar dagen uit is en dat er nog niet 1 player is die daadwerkelijke max heeft behaald? En dan bedoel ik de max gear. Ga maar eens naar destinydb.com om te kijken wat de leaderboards zeggen. Geeft een wat betrouwbaarder beeld dan wat mensen in comments beweren… Kan me ook niet voorstellen dat je al max reputation hebt met de vanguard vendors en die gear hebt unlocked. Maar goed, Activision heeft je geld al dus boeiend 8) "

  dus dat

 18.   
  vistaberg's avatar

  Juist Goregash! En als je COD of Fifa doet is is het toch ook steeds het zelfde alleen worden je wapens beter en wordt je zelf beter en als je level max bent ga je voor nieuwe camo enzovoort dus principe is altijd het zelfde

 19.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Dat is wel erg veel, dat zoveel mensen de game gelijk halen, ik wacht er nog even mee want ik heb toch liever Sunset Overdrive, Assassin’s Creed: Unity, Rogue en Halo TMCC op dag 1 in huis. 🙂