The Creative Assembly onthult nieuwe Total War-game later deze maand

Total War-ontwikkelaar The Creative Assembly is momenteel druk bezig met het afronden van de horrorgame Alien: Isolation en het volgende project van de ontwikkelaar staat alweer voor de deur. The Creative Assembly heeft namelijk bekendgemaakt dat het op 25 september tijdens de EGX 2014 een nieuwe Total War-game zal onthullen.

De grote vraag is nu natuurlijk welke setting deze nieuwe Total War-game met zich mee zal krijgen. Aangezien SEGA over een licentie beschikt voor Warhammer-games lijkt een Total War: Warhammer tot de mogelijkheden te behoren, al kan het natuurlijk ook dat we een nieuw Total War: Medieval of Empire te zien krijgen. Welke setting zie jij het liefst in een nieuwe Total War-game?

Meer Total War: Rome 2 – Emperor Edition

 1.   
  Leon 2.0's avatar

  Met dank aan Hitman047 voor de tip. 🙂

 2.   
  triggermike's avatar

  NICE! prachtig nieuws. hou ons op de hoogte!

  het kan zijn dat ze zo goed als klaar zijn om Total Wat Arena in beta uit te geven

 3.   
  Supermanneke's avatar

  Total War: Warhammer zou wel vet zijn. En hopen dat ze wel geleerd hebben van de fouten van Rome II.

 4.   
  Hitman047's avatar

  triggermike schreef, "NICE! prachtig nieuws. hou ons op de hoogte!
  het kan zijn dat ze zo goed als klaar zijn om Total Wat Arena in beta uit te geven"

  Dat kan, maar er werd heel expliciet benoemd dat deze aankondiging niet over Total War Arena ging. Dit is echt weer iets nieuws.

  Medieval 3 verwacht ik in ieder geval niet. Empire 2 zou nog kunnen, maar ik denk eerlijk gezegd dat ze met een hele nieuwe setting gaan komen.

 5.   
  Hillianii's avatar

  Native American setting 😆

 6.   
  420blazeit's avatar

  Hitman047″][quote=”triggermike schreef, "NICE! prachtig nieuws. hou ons op de hoogte!
  het kan zijn dat ze zo goed als klaar zijn om Total Wat Arena in beta uit te geven"

  Dat kan, maar er werd heel expliciet benoemd dat deze aankondiging niet over Total War Arena ging. Dit is echt weer iets nieuws.
  Medieval 3 verwacht ik in ieder geval niet. Empire 2 zou nog kunnen, maar ik denk eerlijk gezegd dat ze met een hele nieuwe setting gaan komen.[/quote]
  Waarom geen Medieval? Empire is recenter dan Medieval.

 7.   
  Hitman047's avatar

  Ze hebben in een interview wel eens aangegeven liever niet 3 keer hetzelfde tijdperk te behandelen. En ze werken gewoon veel liever aan een nieuwe setting.

  Ik sluit het niet uit, maar ik acht de kans gewoon niet zo groot. Voorlopig in ieder geval niet…

 8.   
  Codename_black's avatar

  Laat ze het alsjeblieft niet zo verneuken als bij Rome II, hoewel ik er een kleine 77 uur heb zitten is dat nog niks vergelijken wat ik in Rome total war en Empire total war heb gestoken, Rome II voelde simpel weg niet aan als een total war game, en doet het overigens 1 jaar na dato nog steeds niet, ik hoop dat de aangekondigde editie het verandert maar ik heb er een hard hoofd in.