DICE onthult Final Stand-dlc voor Battlefield 4

Nu Battlefield: Hardline is uitgesteld naar begin 2015 kunnen Battlefield-fans zich nog even vermaken met Battlefield 4. Met Final Stand heeft ontwikkelaar DICE nu de laatste dlc voor zijn shooter onthuld. Final Stand speelt zich af in het winterse Russische landschap en bevat een licht futuristisch jasje doordat je kan spelen met experimentele wapens gecreëerd door wetenschappers. Hierbij moet je onder andere denken aan een rail gun, hover tank en naar verluidt zou de game ook een robot-achtige Walker-tank bevatten.

Zoals vertrouwd voegt Final Stand weer vier nieuwe maps toe aan de catalogus van Battlefield 4 en het gaat hier om Operation Whiteout, Giants of Karelia, Hammerhead en Hangar 21. De focus bij deze maps ligt volgens DICE op intense infanteriegevechten. Een eerste indruk van de vier maps krijg je via de onderstaande trailer, al kunnen Premium-members op de pc ook al aan de slag met de dlc in de Community Test Environment.

 1.   
  Andrevantoever's avatar

  Ziet er naar uit dat dit de beste DLC van allemaal wordt. 🙂

 2.   
  Supermanneke's avatar

  Al eens op de CTE gespeeld, en het is wel leuk. Veel experimentele wapens (de DLC speelt zich af op geheime militaire onderzoekscentra). Momenteel nog wel wat gebugged, ’t is nu eenmaal nog in testfase. Maar met de stationary shotgun kan je friendly vehicles in no time de lucht in knallen (letterlijk) of naar de andere kant van de map toe. Helpt goed als ze snel moeten verplaatsen ;p.

  Van wat ik van de eerste map (Operation Whiteout) heb kunnen zien, zitten er wel aardig wat vehicles in, maar is er meer dan genoeg cover voor de infanterie. Er zitten ook hover tanks in! (Die momenteel redelijk bouncy zijn ^^).

 3.   
  Dynastickiller's avatar

  ziet er gruwelijk uit!! heb er zin in 😆 😆

 4.   
  FireBallz's avatar

  ik heb me sowieso niet vermaakt met Bf4, dus dat wordt maar eens even Bf3 wakker maken.

 5.   
  Andrevantoever's avatar

  Mejunior schreef, "Al eens op de CTE gespeeld, en het is wel leuk. Veel experimentele wapens (de DLC speelt zich af op geheime militaire onderzoekscentra). Momenteel nog wel wat gebugged, ’t is nu eenmaal nog in testfase. Maar met de stationary shotgun kan je friendly vehicles in no time de lucht in knallen (letterlijk) of naar de andere kant van de map toe. Helpt goed als ze snel moeten verplaatsen ;p.
  Van wat ik van de eerste map (Operation Whiteout) heb kunnen zien, zitten er wel aardig wat vehicles in, maar is er meer dan genoeg cover voor de infanterie. Er zitten ook hover tanks in! (Die momenteel redelijk bouncy zijn ^^)."

  Nu ik dit zo lees krijg ik er nog meer zin in! 🙂

 6.   
  Houserz's avatar

  Ik loop hier niet warm voor , battlefield speel ik omdat het in de buurt komt van realisme.
  Niet omdat ik met hover tanks een UFO uit de lucht wil schieten.

  Breng dan een nieuwe battlefield 2042 uit maar niet 1 pakket