Releasedatum Batman: Arkham Knight lijkt pas in juni 2015 te liggen

Hoewel Batman: Arkham Knight oorspronkelijk gepland stond om uit te komen in het najaar van 2014, is dit één van de vele titels die slachtoffer is geworden van uitstel. Inmiddels zijn de eerste maanden van 2015 ook al flink gevuld, zo zouden Evolve, The Witcher 3, Bloodborne en The Order: 1886 allemaal in februari uitkomen en ook Batman: Arkham Knight zou naar verwachting rond die tijd verschijnen.

Nu lijkt het er echter op dat we nog wat langer zullen moeten wachten voordat we weer aan de slag kunnen met de wereldberoemde superheld. Geoff Keighley claimt namelijk op Twitter dat Batman: Arkham Knight pas op 2 juni 2015 zal verschijnen:

  1.   
    Hitman047's avatar

    Ja, ik zag de press-release al voorbij komen. Bijna een jaar vertraging. 🙁

    Wel fijn dat er weer eens een game in de zomer uit komt.

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Zou mooie tijd zijn om de game uit te brengen meestal komt er weinig rond die tijd.

  3.   
    stoneface's avatar

    weet iemand wanneer de complete edition van batman arkham origines uitkomt? Want die wil ik eerst spelen voor deze geweldige game uitkomt.

  4.   
    MisterMDW's avatar

    stoneface schreef, "weet iemand wanneer de complete edition van batman arkham origines uitkomt? Want die wil ik eerst spelen voor deze geweldige game uitkomt. "

    Er is een triologie pakket van arkham asylum, city en origins beschikbaar 😉
    Een gehele triologie van asylum, city en knight zal misschien nog lang op zich laten wachten aangezien knight alleen voor de new gen en pc uitkomt.

    Jammer dat deze game is uitgesteld, maar kan ik langer sparen voor de collectors editie die tegelijkertijd is aangekondigd 😀 😆

  5.   
    FireBallz's avatar

    Hmmm, dat wordt nog even wachten. Jammer dat er geen leuke games uit komen zo rond half februari (jarig)