Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video review: De Sims 4

De Sims 4 is gearriveerd en omdat het een guilty pleasure is van bijna iedere redacteur en bezoeker van GamersNET, schuiven Tom en Peter aan om de game van een videoreview te voorzien.

 1.   
  420blazeit's avatar

  Je kunt wel horen dat jullie in een garage zitten 😛

 2.   
  lassieman's avatar

  Klopt, het echoot ook wat. Verder wel een goede review.

  De game lijkt me nou niet zo heel grote verbetering en ik vind het dan ook geen €60 waard. Waarschijnlijk geldt dit niet voor de echte fans. Ik vind het wel jammer van de graphics. Maar het is zeker wel te begrijpen inderdaad.

 3.   
  Tom's avatar

  De garage galmt inderdaad nu nog een beetje, maar dat lag ook deels aan het gebrek aan onze clip-on microfoons. Als we de studio straks wat beter gevuld hebben, komt het helemaal goed met het geluid. 🙂

 4.   
  thijsknvb's avatar

  hahaha goede beschrijving van een tiet XD

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  lassieman schreef, "Klopt, het echoot ook wat. Verder wel een goede review.
  De game lijkt me nou niet zo heel grote verbetering en ik vind het dan ook geen €60 waard. Waarschijnlijk geldt dit niet voor de echte fans. Ik vind het wel jammer van de graphics. Maar het is zeker wel te begrijpen inderdaad."

  Wie betaald er dan ook nog 60 euro voor een spel, ik hoef geen hoesje ofzo hier bij code bij origin invoeren en je ziet doosje nooit meer.
  Ik heb hem voor 30 of 35 euro gekocht de deluxe editie, er zijn genoeg online shops die origin codes verkopen voor niet veel geld.

 6.   
  Thijs.'s avatar

  Tom schreef, "De garage galmt inderdaad nu nog een beetje, maar dat lag ook deels aan het gebrek aan onze clip-on microfoons. Als we de studio straks wat beter gevuld hebben, komt het helemaal goed met het geluid. 🙂 "

  zo erg was het geluid toch niet?

 7.   
  Games4AllHD's avatar

  Bedankt! Deze review neem ik mee in of ik hem wel of niet ga kopen 🙂

 8.   
  FireBallz's avatar

  Bijzonder goed hoorbare echo 🙂

 9.   
  Droene1990's avatar

  Fijne review! Sims 4 lijkt me een leuke game, maar ik twijfel er nog over. Dus ik wcht nog even met de aanschaf en wacht op uitbreidingen en zo. En volgens mij kan mijn laptop het niet aan?

  En btw: uhh Soepel, fijn, goeie grip 😛 goede omschrijving, ha ha.