Tom & Peters Hot Koffie Show: Staak het ruziën, fanboys!

In Tom & Peters Hot Koffie Show behandelen we elke donderdagavond een nieuwe stelling. Dit leidt vaak tot een hevige discussie tussen beide heren, die afgewisseld wordt door slap gelul en grappige filmpjes. We willen jullie echter bovenal de kans geven om mee te praten! We horen dan ook graag wat jullie vinden van de stelling van deze week:

Er moet minder geruzied worden tussen Xbox- en PlayStation fanboys.

Tom & Peters Hot Koffie Show is natuurlijk ook te volgen via ons YouTube-kanaal!

 1.   
  soldierarjan's avatar

  Ik vind op ze tijd wat gebekvecht tussen de fanboys wel leuk, maar het moet niet te ver gaan en gaan schelden met ziektes.

 2.   
  dav1d's avatar

  Ik vind het vooral mooi dat iedereen door de blunders van MS voor Sony kiest. En dat terwijl de x one objectief de meeste en hoogst scorende games, het beste netwerk en veruit de beste controller heeft.

 3.   
  WoKingNL's avatar

  Grappig dat je Battlestar Galactica noemt terwijl ik net ben begonnen met kijken. Op het moment bij einde van 2de seizoen! Blij dat ik er eindelijk een keer aan begonnen ben want het is echt heel cool 🙂

 4.   
  3333/3333's avatar

  dav1d schreef, " En dat terwijl de x one objectief de meeste en hoogst scorende games, het beste netwerk en veruit de beste controller heeft. "

  Hoewel ik het met je eens ben is dit natuurlijk absoluut niet objectief.

  Ben het oneens met de stelling, de (eindeloze) discussies horen erbij.

 5.   
  Leukste's avatar

  Ik vind het prima dat er discussies zijn. Maar het schelden voegt daar echt niets aan toe. En het vloeken is dus een nutteloze toevoeging die je eigen comment eigenlijk alleen maar de min in cijfert.

  Op Peter reageren door hem te quoten geeft altijd een reactie. Zij het informatief of amuserend. 8)

 6.   
  killerking's avatar

  Die discussies zijn klinklare onzin. xbox heeft geen betere controller dan de ps tenzij dat je mening is. Net als wie heeft de zogenaamde betere games opnieuw is dat een persoonlijke mening. De ene console ziet er mooier uit als de ander. of is dat ook een mening? 😉

 7.   
  Musicman88's avatar

  Niet iedereen kan zo makkelijk als jullie koffie drinken en een beetje lullen…

  http://www.youtube.com/watch?v=UgMzUbmEg8Q

  OT: Ok, ik zal dan kamp 3 beginnen….pc the master race!!! 😉

 8.   
  Connorkill's avatar

  dav1d schreef, "Ik vind het vooral mooi dat iedereen door de blunders van MS voor Sony kiest. En dat terwijl de x one objectief de meeste en hoogst scorende games, het beste netwerk en veruit de beste controller heeft. "

  Not sure if trolling maar anders geeft dit prima aan hoe intelligent de gemiddelde fanboy is.. 😳

 9.   
  Daan's avatar

  Voor de games zeg ik PlayStation, maar voor het systeem zelf toch de Xbox.
  Ik heb zowel de One als PS4 in huis dus ik zou niet zo gauw haatgevoelens krijgen. 8)

 10.   
  Thijs.'s avatar

  playstation master race xd *psfanboy*

 11.   
  Goldcobra's avatar

  Een beetje discussieren moet kunnen, maar helaas zijn er veel mensen die te ver gaan en een belediging richting M’soft/Sony als een persoonlijke belediging opvatten.. Ik heb zelf voor de PS4 gekozen, maar dat is gewoon omdat ik met vrienden wil kunnen gamen. Als zij allemaal een Xbox One hadden gekocht, had ik dat ook gedaan. Qua exclusives maakt het mij niet zoveel uit: er wordt veel over gediscussieerd, maar op de PS4 heb ik alleen in TLOU Remastered gekocht, en op Xbox One ben ik alleen de Halo Master Chief Collection hebben gekocht. De ene console kan wel een mooier lijstje hebben, maar het ligt er maar net aan waar je in bent geïnteresseerd. Controller is maar net waar je aan gewend bent, dat is puur eigen mening. De PS4 schijnt sterker te zijn en men zegt dat het Xbox netwerk het beste is, maarja, die verschillen zijn niet enorm.

 12.   
  OnOwned's avatar

  Fanboy zijn is over het algemeen best kansloos, want merendeel van die lui nemen alles wel heel erg serieus. Daarnaast moet er nog ff flink gescholden worden als iemand een andere mening heeft.

  Ik ben van ps2>xbox360>ps4 gegaan puur, omdat in mijn ogen en met mijn eisen dat de beste console was/is.
  Keuze voor de PS4 was alleen wel de meest makkelijke voor me, omdat Microsoft ontzettend heeft lopen blunderen en hun eigen beleid al zo vaak heeft gewijzigd voor de One. Ook het feit dat NL bijna een jaar heeft moeten wachten zegt me dat MS geen prioriteiten heeft in NL. Alle eventuele nieuwe features en acties word een groot USA feest en de xbox-eigenaar in Nederland moet maar duimen.

  Daarnaast hadden twee goede vrienden van me ook al de PS4 ge-preorderd dus was het een done deal.

 13.   
  Andrevantoever's avatar

  En gelijk beginnen d discussies weer.

  Maar heeft dan niemand genoten van de editing van de nieuwe Tom? 🙂

 14.   
  FireBallz's avatar

  Zijn er ooit echte ruzies geweest dan? Ik en mn maten kibbelen wel eens over ; de XboX is beter. Nee de PS. Nee de XboX. en ga zo maar door.