PlayStation 4 Remote Play komt naar Sony Xperia Z3-apparaten

Goed nieuws voor iedereen die van plan is om Sony’s nieuwste Xperia Z3-telefoon aan te schaffen. De telefoon heeft namelijk de mogelijkheid om PlayStation 4-games te streamen.

Dit betekent dus dat je vanaf een afstand jouw PlayStation 4-games kan spelen op je nieuwe smartphone. Je moet met de smartphone wel op hetzelfde wi-fi-netwerk netwerk aangesloten zijn als de PlayStation 4. De telefoon heeft een 1080p-beeldscherm, 3GB aan werkgeheugen en een 2.5GHz-quad core processor. De optie is mogelijk op het standaard Z3-model, de Xperia Z3 Compact en de Z3-tablet. De functie is al enige tijd mogelijk met een PlayStation Vita.

 1.   
  LightFasher's avatar

  Klinkt mooi, hopelijk komt het ook naar de Z2 :).

 2.   
  tijn80's avatar

  Hier zie ik de toegevoegde waarde echt niet in. Waarom zou ik op een smartphone/tablet willen gamen als ik een TV heb staan?

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  ”tijn80″ schreef, "Hier zie ik de toegevoegde waarde echt niet in. Waarom zou ik op een smartphone/tablet willen gamen als ik een TV heb staan?"

  Ik ook niet ik koop een spel voor de ps4 om op een mooi groot scherm te spelen, als ik dacht is niet zo boeiend had ik hem wel voor de vita gehaald.
  En sommige zeggen dan ja maar soms is de tv bezet dan koop je een eigen tv, ik ben vroeger ook auto’s gaan wassen en alles voor ik echt mocht werken om wat guldens te verdienen.

  Auto’s wassen
  op de markt 2de hands spullen verkopen

  noem maar op 🙂

 4.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ik heb de Z2 gekocht op release, dat was ergens in mei. Nu beginnen ze alweer over de Z3, het gaat echt hard met smartphones. Deze functie zal ik waarschijnlijk toch niet gaan gebruiken, ik heb een mooie LCD staan wat niemand anders gebruikt.

 5.   
  Thabigmanx's avatar

  Leuk alremote play is ook niet bedoeld om recht voor je tv te doen, als je bij iemand anders zit ik het wel chill om gewoon je ps4 games te spelen op de vita.

 6.   
  Daniel Z's avatar

  Blijft een functie die voor sommigen handig kan zijn. Ik heb bijvoorbeeld nog geen tweede PlayStation 4-controller, dus zou ik een Xperia Z3 kunnen gebruiken voor een tweede speler. Of mijn Vita natuurlijk, hoef ik voorlopig nog geen extra controller aan te schaffen als ik het geld daar niet voor heb.

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  DeAdSeYe schreef, "Ik heb de Z2 gekocht op release, dat was ergens in mei. Nu beginnen ze alweer over de Z3, het gaat echt hard met smartphones. Deze functie zal ik waarschijnlijk toch niet gaan gebruiken, ik heb een mooie LCD staan wat niemand anders gebruikt. "

  Nou ja eerder gewoon belachelijke functie van sony is het, samsung doet ook maar dan een note serie en s een galaxy serie.
  Ik had aan begin sony xperia z en vond gewoon hooguit slecht van sony 3 maanden erna de opvolger, doe dan als samsung een andere serie, maar niet binnen 3 maanden al de letterlijke opvolger uitbrengen.

 8.   
  tijn80's avatar

  Thabigmanx schreef, "Leuk alremote play is ook niet bedoeld om recht voor je tv te doen, als je bij iemand anders zit ik het wel chill om gewoon je ps4 games te spelen op de vita. "

  Tsja, volgens dit artikel gaat dat niet werken. Je moet verbonden zijn met het zelfde netwerk als je PS4. Dus tenzij je bij je buren gaat zitten….

 9.   
  Leukste's avatar

  Daniel Z schreef, "Blijft een functie die voor sommigen handig kan zijn. Ik heb bijvoorbeeld nog geen tweede PlayStation 4-controller, dus zou ik een Xperia Z3 kunnen gebruiken voor een tweede speler. Of mijn Vita natuurlijk, hoef ik voorlopig nog geen extra controller aan te schaffen als ik het geld daar niet voor heb."

  Maar voor mensen die nog geen van beide hebben is het niet logisch om dan een Xperia Z3 te kopen. Omdat je een extra controller voor een lagere prijs kan halen dan dat je voor het telefoonabonnement of prepaid bedrag van de Xperia Z3 moet gaan betalen.

  Met de PS Vita gaven mensen als reden dat ze toch konden gamen terwijl een ander persoon in de woonkamer een televisieserie kon kijken. Of voor de mensen die zelfs op het toilet niet zonder konden…

 10.   
  tijn80's avatar

  Leukste schreef, "

  ”Daniel Z” schreef, "Blijft een functie die voor sommigen handig kan zijn. Ik heb bijvoorbeeld nog geen tweede PlayStation 4-controller, dus zou ik een Xperia Z3 kunnen gebruiken voor een tweede speler. Of mijn Vita natuurlijk, hoef ik voorlopig nog geen extra controller aan te schaffen als ik het geld daar niet voor heb."

  Maar voor mensen die nog geen van beide hebben is het niet logisch om dan een Xperia Z3 te kopen. Omdat je een extra controller voor een lagere prijs kan halen dan dat je voor het telefoonabonnement of prepaid bedrag van de Xperia Z3 moet gaan betalen.
  Met de PS Vita gaven mensen als reden dat ze toch konden gamen terwijl een ander persoon in de woonkamer een televisieserie kon kijken. Of voor de mensen die zelfs op het toilet niet zonder konden…"

  Daarnaast lijkt me dat een smartphone geen volwaardige vervanger is van een controller. Je zit dan de hele tijd te kijken of je wel op het juiste knopje zit te rammen.