GN Lunchtip: Je eigen gewelddadige spelletjes verzinnen in GTA 5


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Zijn de standaard Jobs in GTA Online te saai voor je geworden? Verzin dan je eigen vermakelijke spellen om te spelen in de game, samen met je vrienden. De heren van Rooster Teeth doen het al jaar en dag, en in GTA Online wisten ze urenlang plezier te hebben met hun eigen ongein. Zie hieronder enkele voorbeelden van de hilarische ‘Things To Do In GTA V’:

Meer van deze zelfbedachte ongein in Grand Theft Auto vind je in Rooster Teeth’s eigen YouTube-afspeellijst

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Chicks spelen Star Wars medley op de harp.

Eet smakelijk!

  1.   
    Ralph P Scene's avatar

    vindt het wel grappig