Trophies PlayStation 4-versie van Beyond: Two Souls gelekt

Er gaan al langer geruchten dat Beyond: Two Souls naar de PlayStation 4 komt en de geruchtenmolen wordt maar weer eens aangezwengeld. De zogenoemde Trophy tracking site Exophase zegt namelijk de Trophy-lijst van de nog onaangekondigde PlayStation 4-versie van Beyond te hebben ontdekt.

Deze lijst zou ook de informatie bevatten dat nog niemand een Trophy heeft behaald en de Trophies zouden identiek zijn aan die van Beyond: Two Souls op de PlayStation 3. De Trophies zijn op de website van Exophase te bekijken en kunnen spoilers bevatten.

Verwachten jullie ook Beyond: Two Souls toch gewoon naar de PlayStation 4 komt?

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Wou de game nog keer spelen op me ps3 maar als die nu op ps4 blijkt uit te komen wacht ik wel even.

  2.   
    Dannytjuh's avatar

    Ikzelf heb ‘m niet kunnen spelen want heb geen ps3. Wel keek ik pewdiepie’s let’s play en wauw het was echt een hele goeie game, grafisch en qua verhaal. Op de PS4 zal het hopelijk nog mooier zijn! 😀

  3.   
    Musicman88's avatar

    Van mij mag ie wel eens naar de pc komen. Maar ik ga er geen console voor aanschaffen. Dat heb ik voor GTAV vertikt, en dat doe ik hier ook niet voor.

  4.   
    soldierarjan's avatar

    ”Musicman88″ schreef, "Van mij mag ie wel eens naar de pc komen. Maar ik ga er geen console voor aanschaffen. Dat heb ik voor GTAV vertikt, en dat doe ik hier ook niet voor."

    Geef je hoop maar op da ooit voor pc uitkomt is playstation exclusieve game.