House Forrester in Game of Thrones-titel van Telltale?

Het is lange tijd stil geweest rondom Telltale’s Game of Thrones, maar nu heeft de ontwikkelaar een eerste teaser vrijgegeven. Via Twitter plaatste Telltale onderstaande afbeelding, waarop een quote te zien is uit de Game of Thrones-boeken.

De zin “Trackers and hunters sworn to Deepwood with clan names like Forrester and Woods, Branch and Bole” komt uit het vijfde A Song of Ice and Fire-boek, getiteld A Dance of Dragons. Aangezien het woord Forrester als enige groot gedrukt is, vermoeden sommigen dat House Forrester een grote rol zal spelen in de Telltale-games.

Hoewel in de boeken niets wordt gezegd over House Forrester, weten we dat de familie zich bevindt in Wolfswood, dat in het noordwesten van het noorden van Westeros ligt (volg je het nog?). House Forrester heeft een ede afgelegd aan House Glover van Deepwood Motte, dat zich bevindt op een heuvel in het bos – die zich weer dicht bij het Bay of Ice bevindt. House Glover heeft op zijn beurt een ede afgelegd aan Winterfell.

Inderdaad: net zoals alles in Game of Thrones is het ontzettend gecompliceerd, maar de hint is wel degelijk duidelijk. We hopen jullie spoedig meer informatie te kunnen brengen.

  1.   
    kmjansen's avatar

    Ben toch zeer benieuwd hoe deze game gaat worden qua gameplay hopelijk wat dieper qua keuzes dan de andere games van hun.