Saints Row 4: Re-Elected onthuld voor PlayStation 4 en Xbox One

Deep Silver liet eerder deze week al doorschijnen dat we op de PAX een grootse Saints Row-onthulling konden verwachten. Terwijl iedereen hoopte op een vijfde deel, kwam de uitgever met iets minder wereldschokkend nieuws.

Deep Silver onthulde namelijk Saints Row 4: Re-Elected, een HD-remaster van het vorig jaar verschenen Saints Row 4. De game zal verschijnen voor de new-gen consoles en bevat alle reeds uitgebrachte DLC.

Opvallend genoeg bevat de Re-Elected-editie niet de zojuist onthulde Gat out of Hell-uitbreiding; deze zul je los moeten aanschaffen. Wel is het mogelijk om je save-data over te dragen, zodat jouw Saints Row 4-personage schittert in Gat out of Hell.

Saints Row 4: Re-Elected ligt vanaf 30 januari 2015 in de winkels en krijgt een prijskaartje van 29,99 euro opgeplakt.

  1.   
    Sa.'s avatar

    Mooi prijskaartje, ik hoop dat GTA V ook zoiets krijgt voor de Next-Gen

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik heb hem nog steeds niet gespeeld dus een euro of 30 is prima dan.

  3.   
    D_Dog's avatar

    LOL, sorry hoor maar dat gaat er bij mij niet in. HD remakes van games die nog geen 2 jaar uit zijn.
    Heb de game gespeelt, maar het is me allemaal TE. Waar Saints Row 1 en in mindere maten 2 nog leuk waren. Zijn alle vervolgen minder geworden. Weer terug naar de roots zou ik zeggen, maar men is natuurlijk te bang om vergeleken te worden met GTA. Als men Saints Row nu in een snoeiharde gangstergame transformeren met een gang die je zelf kan maken, en waar het echte leed van de ghetto’s terug komt. Dat zou pas echt een topper van formaat zijn.

  4.   
    Andrevantoever's avatar

    Mooie prijs, ga hem ook zeker aanschaffen dan. Veel gelachen om het spel.