PlayStation Plus-content september brengt o.a. Velocity 2X en PlayStation All-Stars

De maand is alweer bijna ten einde en dat betekent dat we binnenkort weer nieuwe PlayStation Plus-content kunnen verwachten. Sony heeft dan ook zojuist bekendgemaakt welke gratis games PlayStation Plus-abonnees in de maand september mogen verwachten. Zoals gebruikelijk ontvangt iedere console weer twee nieuwe games, al kan je ook deze maand van de nodige Cross-Buy-titels profiteren.

PlayStation 4-bezitters ontvangen allereerst een gratis kopie van Velocity 2X, de opvolger van de zeer goed ontvangen PlayStation Vita-titel Velocity Ultra. De game is direct bij de launch gratis voor Plus-bezitters en naast de PS4-versie heb je ook direct toegang tot de Vita-variant die dan verschijnt. Ook de andere PlayStation 4-game is een Cross-Buy-titel: Sportsfriends. Deze collectie van games die je met vrienden op de bank dient te spelen, is ook gratis voor PlayStation 3-eigenaren.

Naast Sportsfriends ontvangen PlayStation 3-bezitters ook nog twee andere titels. Allereerst kunnen ze in september gratis aan de slag met het vechtspel PlayStation Allstars Battle Royale, waarin je op Super Smash Bros.-achtige wijze met enkele iconische PlayStation-karakters kunt vechten. Daarnaast kunnen PS3-gamers ook de indiegame Hoard aan hun catalogus toevoegen.

Vita-eigenaren hebben ook in september weer een goede maand, want naast Velocity 2X én PlayStation Allstars Battle Royale ontvangen zij ook nog twee andere titels met het Plus-programma. Het gaat hier om de psychedelische shooter TxK en de Vita-versie van Joe Danger. Eerder verscheen Joe Danger al voor de PlayStation 3, maar nu is deze titel dus geport naar Sony’s handheld.

Aanstaande woensdag, op 3 september, worden de bovenstaande zes games toegevoegd aan de Instant Game Collection. Dit betekent uiteraard dat ook zes titels weer verwijderd zullen worden uit dit programma. Het gaat hier om Road Not Taken, Fez, Proteus, Crysis 3, Metrico en LEGO Harry Potter 5-7 Years.

 1.   
  gatemaster64's avatar

  playstation all stars! nice!
  die wou ik al nog een keer aan mijn collectie toevoegen!
  nice! 😛

 2.   
  Moodey's avatar

  Ok. psplus koop ik pas weer tot er goede multiplayers games of goede plus games zijn. heb geen zin im deze games

 3.   
  fdennis's avatar

  Wat een rommel weer.

 4.   
  gatemaster64's avatar

  Moodey schreef, "Ok. psplus koop ik pas weer tot er goede multiplayers games of goede plus games zijn. heb geen zin im deze games"

  ligt er gewoon aan wat voor type games!
  als veel games niet echt jou smaak zijn valt het aardig snel tegen.
  ik ben nog heel erg tevreden over ps plus ook al zijn er voor mij ook mindere maanden!

 5.   
  Leon 2.0's avatar

  Ieder z’n meug natuurlijk, maar ik ben weer serieus blij met deze maand. 🙂 En dat eigenlijk alleen door Velocity 2X (Velocity Ultra was geniaal!), Joe Danger Vita en in mindere mate TxK. Sportsfriends (vooral Joust is ontzettend tof), PS All-Stars en Hoard (op pc dan) heb ik al.

 6.   
  WoKingNL's avatar

  Mooie maand, beter dan deze maand iig!

 7.   
  Moodey's avatar

  Nee, maar ik ben niet zo van de 2d games, en dat is tot nu toe het geval

 8.   
  Goldcobra's avatar

  Hmmm, dit is voor mij de meest tegenvallende line-up in maanden.

  Edit: En dan heb ik het over PS3, want die PS4 games ken ik überhaupt niet.

 9.   
  soldierarjan's avatar

  Playstation all stars ben ik echt blij mee dat die straks op me vita kan gaan spelen.

 10.   
  HeerBloedbad's avatar

  En me ps4 laat ik maar lekker stofhappen wat een bagger weer, terug naar de pc 🙂

 11.   
  Rijstekorrel's avatar

  Helaas weer niks zoals de afgelopen maanden, jammer dat het ps3 aanbod en vita ook alleen nog maar indies zowat worden.