GN Lunchtip: Het Instagram-account van Super Mario


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Het jammerlijke aan video-games is toch dat we niet in contact kunnen blijven met onze favoriete helden. Kratos schreeuwt niet mee op Twitter en we kunnen niet genieten van Master Chiefs vakantiekiekjes op Facebook. Gelukkig is er wel Charles Martinet, de stemacteur achter vele Nintendo-karakters, ookwel de man achter Mario. Onze Charles breekt de barrière tussen de gamer en de game-held.

De heer Martinet houdt namelijk zijn eigen Instagram-account bij, vol met grappige filmpjes waarin hij spreekt als Luigi, Wario of Paarthunax uit Skyrim. Check hieronder wat voorbeelden:


Meer weten over Charles Martinet? Check het interview dat GamersNET vorig jaar met de beroemde stemacteur deed: In gesprek met Super Mario!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Wat voor vriend ben jij?.
Eet smakelijk!

 1.   
  Daan's avatar

  Wat een held!! 😆

 2.   
  3333/3333's avatar

  Geweldig als acteurs buiten hun werk trouw blijven aan hun personages, kan dat soort toewijding wel waarderen.

 3.   
  ShadyXL's avatar

  I love you, Charles <3

 4.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Haha! Geweldig! 😀

  Is GN ook te volgen op Instagram? Met redactie foto’s, perstripfoto’s?