Seizoensfinale van Telltale’s The Walking Dead: Season 2 is verschenen

Voor de gamers die aan Telltale’s The Walking Dead: Season 2 zijn begonnen is er geen weg terug. De vijfde en laatste episode van het huidige seizoen van de game verschijnt vandaag en dat moet natuurlijk gespeeld worden. De episode, genaamd No Going Back, wordt uitgegeven op de Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation Vita. Gamers die het spel op hun iPhone of iPad spelen, moeten nog een dagje langer wachten. De pc-versie was gisteren al beschikbaar. Wat gaat onze geliefde Clementine nu weer overkomen, vanaf vandaag kunnen we het gaan zien.

Om de release van de seizoensfinale te vieren heeft Telltale een vijf minuten durende trailer vrijgegeven. De trailer bevat een exclusieve scène die wat meer van Clementine laat zien in de tijd dat er nog geen zombie-apocalyps uitbrak. Let wel op dat de video grote spoilers bevat over seizoen 1 of 2 van de gameserie.

Pro tip! Zowel het eerste als het tweede seizoen van Telltale’s The Walking Dead zijn de komende dagen op Steam flink in de aanbieding. Ons inziens een koopje voor dit toffe spel.

  1.   
    Daan's avatar

    Veel zin in!! πŸ™‚

  2.   
    Jarek's avatar

    De episode, genaamd No Going Back, wordt uitgegeven op de Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation Vita. Gamers die het spel op hun iPhone of iPad spelen, moeten nog een dagje langer wachten.

    Leuk dat er ook melding van de pc versie wordt gemaakt. Die is gister namelijk uitgekomen. πŸ˜‰

  3.   
    R1chardTM's avatar

    Fanta$y schreef, "Leuk dat er ook melding van de pc versie wordt gemaakt. Die is gister namelijk uitgekomen. πŸ˜‰ "

    Je hebt gelijk, ik heb het aangepast en gelijk de korting die nu op Steam actief is toegevoegd. Ik ga op mijn knietjes om mijn nederige excuses aan alle pc-gamers aan te bieden. πŸ˜‰

  4.   
    R1chardTM's avatar

    Ik ga vanavond gelijk de console aan slingeren. Heerlijk spel. πŸ™‚

  5.   
    Jarek's avatar

    Haha, excuses aanvaard, but don’t make the same mistake again! πŸ˜›

    Het was weer een geweldig seizoen en ik kan niet wachten op seizoen 3.
    Al vond ik seizoen 1 iets leuker, het blijft het zeker één van mijn favoriete gameseries.

  6.   
    Kill Gamer 01's avatar

    JEEEEEEJJ!!! Had vorige maand tijdens de Xbox Live grote zomerdeals de season pass van The Walking Dead Season 2 aangeschaft. Heb een lange tijd gewacht om Season 2 te gaan spelen. Morgen lekker in 1 dag tijd episode 1 t/m 5 achter elkaar uitspelen en alle achievements behalen. Heeeeerrlijkk!!! πŸ˜€ πŸ˜‰