Altaïr, Ezio en Edward Kenway in speciale spelmodus Assassin’s Creed: Unity

Het heeft er alle schijn van dat Assassin’s Creed: Unity een speciale spelmodus zal bevatten waarin je met eerdere helden als Altaïr, Ezio, Edward Kenway en Aveline kunt spelen. De spelmodus, Rift, draait om het zo snel mogelijk voltooien van een parkoers, waarbij je onderweg Glyphs (iconen) moet verzamelen.

In de Rift-modus kom je in diverse tijden en steden terecht, zoals Florence, de Caraïben en Rome. Inderdaad, locaties die de bewuste hoofdpersonages in eerdere Assassin’s Creed-games bezochten. Het moet in elk geval voor een fijne competitieve modus zorgen, waarbij je mag blijven proberen om sneller te zijn dan je vrienden.

Op deze manier lijkt Ubisoft toch een soort van competitieve multiplayer toe te voegen aan de game, naast de eerder al onthulde 4-speler co-op mogelijkheden.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Sa.'s avatar

  Die game klinkt steeds leuker en leuker! Dit deel is toch wel het bewijs dat jaarlijkse releases geen probleem zijn voor Ubisoft.

 2.   
  FireBallz's avatar

  Is Edward (van ac4)de vader van Haytham uit ac3 ?

 3.   
  Daan's avatar

  ”JaChKa1802″ schreef, "Is Edward (van ac4)de vader van Haytham uit ac3 ?"

  Correct! En dus de opa van Connor. 🙂

 4.   
  420blazeit's avatar

  ”JaChKa1802″ schreef, "Is Edward (van ac4)de vader van Haytham uit ac3 ?"

  Jep het is allemaal een flinterdun verhaal geworden. Volgens mij weten ze zelf niet eens meer waar ze naartoe willen.

 5.   
  PlaystationNation's avatar

  JaChKa1802 Ja en Haythem is weer de vader van connor uit ac3 😉

 6.   
  bullet0verdose's avatar

  het spel word bij de dag beter naar mijn gevoel 🙂 kan echt niet wachten tot hij in mijn brievenbus ligt!! 😛

 7.   
  Eichmann's avatar

  420blazeit schreef, "

  ”JaChKa1802″ schreef, "Is Edward (van ac4)de vader van Haytham uit ac3 ?"

  Jep het is allemaal een flinterdun verhaal geworden. Volgens mij weten ze zelf niet eens meer waar ze naartoe willen."

  Juist wel , omdat de verhalen al geschreven zijn.

 8.   
  Andrevantoever's avatar

  Dat is wel vet dat ze het weer terug hebben gebracht. In Brotherhood had je dit toch namelijk ook?

 9.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Leuke toevoeging aan de game, alhoewel ik een echte singleplayer gamer ben en ik het verhaal van de Assassin’s Creed games altijd ontzettend goed vind uitgewerkt, ga ik deze modus en de 4 player co-op modus wel een keer uitproberen. 🙂

 10.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Eichmann schreef, "

  ”420blazeit” schreef, "[quote=”JaChKa1802″].."

  Jep het is allemaal een flinterdun verhaal geworden. Volgens mij weten ze zelf niet eens meer waar ze naartoe willen."

  Juist wel , omdat de verhalen al geschreven zijn.[/quote]
  Vroeger tijdens de kruistochten hadden we Assassin Altair. Ezio Auditore volgde na de dood van zijn vader, tijdens de Italiaanse Renaissance rond 1460, Altair als Assassin op. 200 jaar later gaan we weer verder met de tijdlijn. Nu beginnen we met Edward Kenway, een Assassin die een zoon kreeg genaamd Haytam Kenway. Die werd een beetje slecht en ging voor de Tempeliers werken. Haytam had ook een goede vriend genaamd Shay (protagonist uit Assassin’s Creed Rogue, ook een Tempelier). Haytam Kenway f*ckde een indiaanse vrouw en die vrouw kreeg een kind die ze de naam Ratonhnhaké:ton gaf, maar Haytam vond dat niet mooi klinken en noemde zijn zoon Connor, Connor Kenway. Haytam was zo’n slechte man dat hij snel bij zijn vrouw weg ging waardoor Ratonhnhaké:ton/Connor opgroeide zonder vader. Op een dag komt Ratonhnhaké:ton/Connor op een boerderij waar een meneer genaamd Achilles Davenport woont. Deze man heeft in de kelder van zijn huis een oud pak liggen, een pak van de Assassin’s. De Assassin’s is de groep waar de opa van Connor (Edward Kenway) bij hoorde. Connor treed in de voetsporen van zijn opa (Edward Kenway) op en vecht in de Amerikaanse Revolutie. Hierna houdt de game Assassin’s Creed III op en vervolgens speelt Assassin’s Creed Unity zich een aantal jaar later, tijdens de Franse Revolutie af. Unity, een game waarin we in de huid kruipen van de Franse Assassin genaamd Arno Dorian. 😉