Nieuwe screenshots Forza Horizon 2 tonen 159 auto’s

Geef maar toe: bij het lezen van bovenstaande titel had je een stortlading aan screenshots verwacht, nietwaar? Toch is het ontwikkelaar Playground Games gelukt om alle reeds onthulde auto’s – 159 in totaal – op één afbeelding te zetten! En toen hielden ze nog vijf screenshots ver voor enkele nieuw onthulde auto’s.

Deze week zijn de 1962 Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso, McLaren F1, KTM X-Bow, 2004 Honda Civic Type-R, 1992 Nissan Silvia CLUB K’s, 1992 Ford Escort RS Cosworth en 1973 Ford Capri RS3100 aan de garage van Forza Horizon 2 toegevoegd. Leuk weetje: laatstgenoemde auto is zeer zeldzaam en een soortgelijk model is bij een veiling eerder deze maand voor 38 miljoen dollar gekocht. Inderdaad: van dat bedrag kun je heel wat exemplaartjes van Forza Horizon 2 kopen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Tom's avatar

    Playground verdient gewoon ontzettend veel hulde voor het uitgebreide aanbod aan auto’s. Ik bedoel maar, in welke race-game krijg je nou de kans om in een Volkswagen Type 2 rond te cruisen? Instant GOTY-materiaal voor een hippie als ik. 😉

  2.   
    WoKingNL's avatar

    Wanneer ik een xbox one aanschaf komt deze er zeker bij! Ziet er goed uit 🙂

  3.   
    fdennis's avatar

    Lijkt me erg leuk deze game. Heb alleen al een ps4 dus wacht wel op een prijs verlaging voor de x1. Anders word het teveel.

  4.   
    Dannytjuh's avatar

    Ik verwachte niks want foto’s werken niet op de app! Ha!

  5.   
    FireBallz's avatar

    Prachtige screens!

  6.   
    JonsoN's avatar

    Dat ziet er lekker uit hoorrrr

  7.   
    sthij's avatar

    Vorig jaar zat iedereen te klagen dat forza 5 maar 200 auto’s had en nu heeft het gemiddelde spel er 70. Ik ben blij dat horzion niet de zelfde weg is in geslagen als al de andere race games.