Microsoft experimenteert met systeem om Xbox One-games 24 uur gratis te maken

Steam heeft regelmatig acties waarbij games gedurende een weekend gratis te spelen zijn en het lijkt erop dat Microsoft met de Xbox One iets soortgelijks wil doen. Het bedrijf is namelijk begonnen met een experiment waarbij games 24 uur lang gratis te spelen zijn.

Amerikaanse gamers die deelnemen aan de Xbox One-beta zagen eerder deze week dat Max: The Curse of the Brotherhood tijdelijk gratis te downloaden was. Het spel was te vinden onder de Games with Gold-sectie, onder de naam “Free Play Day with Gold”. Het lijkt er dus op dat enkel Xbox LIVE Gold-abonnees van deze dienst gebruik zullen kunnen maken.

Microsoft heeft via Twitter laten merken dat een onthulling van deze service spoedig zal volgen. Houd GamersNET dus in de gaten!

 1.   
  quickssilverr's avatar

  Ik heb ergens gelezen dat Microsoft op dit bericht gecommenteerd heeft dat foutieve informatie betreft en deze optie er helemaal niet gaat komen? 😕

 2.   
  3333/3333's avatar

  Op Origin wordt er ook al uitgebreid met geëxperimenteerd. Lijkt me slechts een kwestie van tijd dat anderen zullen volgen.

 3.   
  gamepower's avatar

  dit zou pas echt vet zijn van MS hoop dan ook dat sony volgt , dan kan ik van beide walletjes eten!
  en dit zou me wel wat euro’s besparen, aan de ene kant, maar als de game je bevalt kan je ze wel kopen 😉