Release van de Week: Ninja Turtles


Een nieuwe filmweek staat altijd garant voor nieuwe films in de bioscoop. Wekelijks behandelen we de release van de week met deze week in de schijnwerpers: Ninja Turtles. Daarnaast zijn ook de volgende films vanaf vandaag te zien in de bioscoop:

– Cuban Fury
– The Damned

In de spectaculaire 3D actiefilm Ninja Turtles heeft Shredder iedereen in New York samen met zijn kwaadaardige Foot Clan in zijn macht. Het ziet er slecht uit totdat vier ongewone broers ontdekken dat zij als Teenage Mutant Ninja Turtles terug kunnen vechten. De Ninja Turtles moeten samenwerken met de stoere reporter April O’Neil (Megan Fox) en haar bijdehante cameraman Vern Fenwick (Will Arnett) om de stad te redden en het duivelse plan van Shredder te ontrafelen. Gebaseerd op de Teenage Mutant Ninja Turtles personages van bedenkers Peter Laird en Kevin Eastman naar het screenplay van Josh Applebaum en André Nemec en Evan Daughterty. Geproduceerd door Michael Bay (Transformers) en geregisseerd door Jonathan Liebesman (Wrath of the Titans).

Ninja Turtles is vanaf vandaag te zien in de bioscoop, ook in 3D. Vanaf volgende week donderdag is de film ook te zien in IMAX 3D.

Lees later vandaag onze recensie van Ninja Turtles, hier op MoviesNET.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren