Reddit-app ‘ReddX’ baant zich richting Xbox One

Frequente bezoekers van social media-service Reddit mogen binnenkort een nieuwe app op hun Xbox One verwelkomen: ReddX. Deze Xbox One-exclusieve app brengt het populaire link- en fotomedium naar de woonkamer middels Microsofts console. In onderstaande video toont Xbox-woordvoerder Larry ‘MajorNelson’ Hryb de app voor het eerst de nieuwe applicatie en diens functies:

ReddX is vanaf vandaag live, maar jammer genoeg alleen te gebruiken op Canadese en Noord-Amerikaanse Xbox One-systemen. Over een overzeese verschijning is vooralsnog niks bekend. Dat wordt dus nog even wachten voordat wij foto’s met pasgeboren kittens en gifjes van fails met onze Xbox One kunnen bezichtigen.

 1.   
  OnOwned's avatar

  verbaast me niets alleen Amerika..

 2.   
  WoKingNL's avatar

  Je kan em gewoon gebruiken door country van xbox te veranderen (Denk ik?) Wel ideaal, de achievements zijn ook erg grappig met de meme fotos van major nelson! Krijg toch wel erg zin in de xbox one, maar het zal nog even wachten worden tot 31 oktober voor die witte versie ๐Ÿ™‚

 3.   
  sthij's avatar

  Klopt je kunt hem zo downloaden. ๐Ÿ˜›

 4.   
  gamepower's avatar

  WoKingNL schreef, "Je kan em gewoon gebruiken door country van xbox te veranderen (Denk ik?) Wel ideaal, de achievements zijn ook erg grappig met de meme fotos van major nelson! Krijg toch wel erg zin in de xbox one, maar het zal nog even wachten worden tot 31 oktober voor die witte versie ๐Ÿ™‚ "

  idd het werkt perfect enkel je country veranderen, de xbox one laat meer en meer zien, dat deze console next-gen is, het is een geweldig apparaat, zeker geen sec spijt van mijn aankoop!