Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video preview: Middle-earth: Shadow of Mordor

Op Gamescom kreeg Tom een exclusief voorproefje van Middle-earth: Shadow of Mordor. Onze Brabander werd door Wester een een gezellige dame belaagd, maar doet toch steevast een vooruitblik op de Lord of the Rings-game!

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ben het helemaal eens met William Walla.c…uhm ik bedoel natuurlijk Tom.

  Maar zoals gezien in de gameplay (trailers) ziet de combat erg lekker en vloeiend uit.
  En gelukkig is de Combat wat moeilijker, want wat je had met Assassin’s Creed is dat ze één voor één aanvallen en hier schijnt dat niet zo heel erg te zijn, de Orks vallen sneller en makkelijk aan in een groep.

  Maar wat is de grote eigenlijk van de world map, of is het in stukken verdeeld?

 2.   
  mattioza's avatar

  Tom dat middenin een video preview wordt aangevallen door meisje met blauwe verf(?), ja dat lijkt me wel het topmoment van GN op GC te gaan worden 😀

  Over de game zelf: ze zeggen natuurlijk al maanden dat het erg AC is, hopelijk speelt het erg vlot. Dan kan het nog wel eentje zijn om te halen in 2015 🙂 (als hij tijdje uit is dus)

 3.   
  Migueltje's avatar

  Deze game wordt door de hele nederlandse media zwaar onderschat als je het mij vraagt. Bij mij stond deze game in de top 3 van de E3 en de gamescom. En wat slecht ingelezen in deze game want er is echt ruim drie uur aan gameplay op internet te vinden.

 4.   
  OnOwned's avatar

  Wat Migueltje zegt 1. Puur om alleen de gameplay wil ik deze game al hebben. Het ziet er vlot uit, het nemesissysteem is echt briljant en je loopt door een constant veranderende wereld. Ik ben zelf helemaal geen fan van Lotr of het hele middle earth gebeuren, maar deze game heeft bij mij heel veel indruk gemaakt dat ik het best een kans wil geven.

 5.   
  Tom's avatar

  Naar mijn idee ben ik de game ook absoluut niet aan het onderschatten, ik ben juist groot voorstander van de nemesis-modus!

  En ja, die gameplay die online staat is misschien interessant, maar als ik daarover ga vertellen, breng ik ook niks nieuws. Ik bespreek dan liever de exclusieve gameplay die mij getoond werd dan iets wat al lang en breed door iedereen bekeken kan worden.

 6.   
  Daniel Z's avatar

  Hoort bij de mooiste acties in video’s. Als uitlokker vind ik ‘m goed gelukt xD.

  Nou nou, heel de redactie vindt Lord of the Rings geweldig. Ik niet, films waren matig.