Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video preview: Call of Duty: Advanced Warfare

De Call of Duty-franchise wordt al jarenlang beschuldigd van uitmelkerij, maar met Advanced Warfare hoopt Sledgehammer Games daar voor eens en altijd een einde aan te maken. Of dit de ontwikkelaar is gelukt, bespreken Leon en Peter in deze videopreview.

  1.   
    GENERAL_DS's avatar

    Ik heb 2×2 potjes kunnen spelen (dus ook twee keer in de rij) en ik moet zeggen dat ik het met Leon eens ben. Nu nog hopen dat ze de PC versie wat beter laten draaien op de PC, want ghost was gewoon schandalig. Dat is nu ook eigenlijk het enige wat mij weerhoudt om te pre-orderen.

  2.   
    PlaystationNation's avatar

    hopelijk word het weer eeens een x een goede cod 😀

  3.   
    Thijs.'s avatar

    hopelijk kan ik hem spelen op firstlook, maar voor nu staat de game nog niet op mijn must have lijst.

  4.   
    HWSHHZ's avatar

    Mijn zegen hebben ze niet. Dit is geen Call of Duty meer, en daarmee bedoel ik niet dat ze niet mogen vernieuwen ofzo, ik ben niet zo iemand die elk jaar een nieuwe CoD wil met alleen maar andere maps, maar deze game gaat nergens over. Het is gewoon science fiction. CoD is geen game die de science fiction kant op moet gaan…

    Ik weet niet helemaal hoe ik dit goed uit moet leggen, maar ik weet wel dat dit geen CoD is…

  5.   
    HeerBloedbad's avatar

    Ook ik heb hem gespeeld en vond hem fantastisch het schieten voelde heerlijk vertrouwelijk en het exoskelet pak maakt de 1 op 1 gevechten nog uitdagender omdat je dus ook naar links of rechts ken boosten en inderdaad gadgets erop aan ken sluiten, ik kijk weer zoals vroeger tijdje terug haha erg uit naar deze game!! Leuke review ook!

  6.   
    WoKingNL's avatar

    Ik zie alleen maar CoD met een Titanfall sausje, snap niet helemaal waarom het geen CoD meer zou zijn 😛 @HWSHHZ

  7.   
    HWSHHZ's avatar

    WoKingNL schreef, "Ik zie alleen maar CoD met een Titanfall sausje, snap niet helemaal waarom het geen CoD meer zou zijn 😛 @HWSHHZ"

    Ik weet ook, zoals ik al zei, hoe ik het precies uit moet leggen, maar op één of andere manier past deze setting niet bij CoD…