Wordt Jamie Dornan uit Fifty Shades of Grey de nieuwe Koning Arthur?

Zowel regisseur Guy Ritchie als de studio willen Iers model en acteur Jamie Dornan als de nieuwe Koning Arthur in de filmtrilogie die Warner Brothers gepland heeft over deze legendarische koning. Jamie Dornan zou ook erg graag willen, aangezien hij bang is om in de toekomst getypecast te worden en dit een totaal ander soort rol is dan de rol die hij in Fifty Shades of Grey speelt.

Zijn verbintenis aan deze Fifty Shades of Grey film zou echter weleens roet in het eten kunnen gooien. De boekenserie bestaat ook uit drie delen en Universal heeft dus ook nog twee sequels gepland staan voor de komende jaren. Als Dornan Universal dus niet op één of andere manier kan overtuigen dat het aangaan van een verbintenis met Warner Brothers voor nóg een filmtrilogie geen effect zal hebben op zijn beschikbaarheid voor deze twee vervolgen, zullen zij hier uiteraard nooit akkoord mee gaan.

Het lijkt dus vrij waarschijnlijk dat Ritchie en Warner Brothers nog even door moeten blijven zoeken naar hun Koning Arthur. Het eerste deel van de trilogie staat gepland voor 22 juli 2016. Fifty Shades of Grey zal vanaf 12 februari 2015 in de Nederlandse bioscopen draaien.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren