Collector’s Edition The Witcher 3: Wild Hunt voor Xbox One krijgt extra kaartspel

De Collector’s Edition van The Witcher 3: Wild Hunt bevat een extra kaartspel, genaamd Gwent. Het kaartspel is ook in-game te spelen in tavernes verspreid over de hele wereld van The Witcher 3.

Microsoft verwent haar fans, want Gwent is alleen verkrijgbaar via de Xbox One-versie van de Collector’s Edition. Het strategische kaartspel bestaat uit 150 kaarten. Je speelt het spel met twee spelers, waarbij elke speler één bepaalde factie vertegenwoordigt. Naast het kaartspel wordt er ook een gestoffeerde plattegrond van de wereld van The Witcher 3 bijgevoegd. Verder bevat de Collector’s Edition dezelfde content als de pc- en PlayStation 4-versie. De game staat gepland voor begin 2015 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

 1.   
  fdennis's avatar

  Heb de collectors editie besteld op de ps4. Jammer dat Microsoft zichzelf weer moet verlagen met dit soort acties. Nja ook zonder de bonus kaartspel die je krijgt is de collectors editie zijn geld meer dan waard.

 2.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Had hem een tijd terug gepre-ordert voor de Xbox One! 🙂 Leuk om te zien dat de Xbox One versie iets extra’s heeft. Sony fans mogen blij zijn met de tien gratis keys die ze bij Far Cry 4 krijgen en de Destiny DLC die ze als eerste krijgen (op de eerste DLC in december na dan).

 3.   
  GrijzeVos's avatar

  fdennis schreef, "Heb de collectors editie besteld op de ps4. Jammer dat Microsoft zichzelf weer moet verlagen met dit soort acties. Nja ook zonder de bonus kaartspel die je krijgt is de collectors editie zijn geld meer dan waard."

  Achnaja meestal is Sony die dit meestal doet dus ik zie het probleem niet zo.

 4.   
  SonyBoy's avatar

  Het verbaast mij hoe iets als de next-gen consoles, toch nog telkens nadelig weet uit te pakken voor de gamers… 😕