De Sims 4 voorzien van dezelfde cheats als voorgaande delen

Wie nog waarde hecht aan de nostalgie achter ‘rosebud’ en ‘motherlode’ mag een tevreden zucht slaken: de aloude cheats van The Sims keren zonder aanpassingen terug in The Sims 4. Tijdens de game-sessie van onze hands-on preview wisten we immers met succes extra geld binnen te harken met behulp van de oude cheats. Ctrl + Shift + C opent de console en (vrijwel) alle oude codes werken nog steeds.

Senior producer van The Sims 4, Lyndsay Pearson, verklaarde waarom de oude cheats gewoon weer werken in de nieuwe Sims-game tijdens een interview met GamersNET:

The Sims franchise has a strong community of gamers who have been with us for a long time. We really like putting in small references to the older games for them to enjoy. Fans will not only discover that the old cheat codes work, but will also recognize some Sims from earlier Sims-games and even MySims.

Also, llamas.

Lama’s en tuinkabouters zagen wij al in veelvoud in De Sims 4, maar afschuwelijke flamingo’s voor in de tuin zijn vooralsnog niet aanwezig in het basispakket van de nieuwe Sims-game.

 1.   
  yannick_TXL's avatar

  Mysims poppetjes in de sims 4, haha wtf, dat zijn van die minionpoppetjes en in de sims 4 zijn het dan gewone sims. Mysims heb ik ook alle delen van uitgespeeld toen ik nog op de wii gamede. Ik vermaak me nog wel even met de sims 3, er komen super gafe werelden van de community waaronder new york city en vice city, er zijn en komen nog 100den goede custom content en mods, dus ik koop de sims 4 wel wat later.

 2.   
  R1chardTM's avatar

  Rosebud!

 3.   
  Dannytjuh's avatar

  Uhm, Moveobjects is weg? Waarom staat dat er niet in?

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Mooi Sims 4 zonder codes vind ik niet leuk, het duurt allemaal veel ge lang dan 😛