Metal Gear Solid 5 komt naar de pc

Goed nieuws voor pc-fans vandaag, want Metal Gear Solid 5 zal via Steam ook voor de pc verschijnen. Het nieuws verscheen per ongeluk al via de Europese website van Konami.

Hideo Kojima bevestigde de Steam-versie van zowel Ground Zeroes als Phantom Pain tijdens een live stream op Twitch. PC-gamers kunnen in de game ook gebruik gaan maken van een speciale kartonnen doos met het Steam-logo erop. Een releasedatum voor de pc-versie of The Phantom Pain in het algemeen is nog niet bekend.

 1.   
  3333/3333's avatar

  Leuk nieuws, ben erg benieuwd. Hoop alleen niet dat het weer van die lange cutscenens heeft als deel 4, die heb ik uiteindelijk daardoor nooit uitgespeeld.

 2.   
  Kill Gamer 01's avatar

  E Rommel schreef, "Leuk nieuws, ben erg benieuwd. Hoop alleen niet dat het weer van die lange cutscenens heeft als deel 4, die heb ik uiteindelijk daardoor nooit uitgespeeld. "

  Inderdaad, Kojima mag het straks iets minder, het is geen film het is een game!

  https://www.youtube.com/watch?v=VvugM-TFulc 😀

  En vergeet vooral niet de manier waarop de PC versies tijdens de livestream werden aangekondigd: http://www.imgdumper.nl/uploads8/53ee9deccd95e/53ee9decb5e78-Metal-Gear-Solid-V-Steam-Box.jpg 😀