Warner Bros. huurt twee schrijvers voor Aquaman

Warner Bros. probeert zo snel mogelijk met DC te doen wat Marvel met zijn films voor elkaar heeft weten te krijgen en is dan ook hard aan het werk om de lege plekken op te vullen die er nu nog op hun agenda staan. Want ook al staan er vanaf 2016 ieder jaar twee films gepland, de enige die tot nog toe officieel is bevestigd is Batman vs. Superman: Dawn of Justice. En er zijn hardnekkige geruchten dat de tweede film in 2016 een Justice League film zal zijn.

Eén van de films die op de lijst bijgeschreven dient te worden, ook al weten we nog niet wanneer, is blijkbaar Aquaman, een karakter waarover we eerder al meldden dat Jason Momoa deze in Batman vs Superman zou gaan vertolken. Momoa heeft dus waarschijnlijk ook eerders weer de titelrol in een grote bioscoopfilm in het verschiet, nadat hij deze een paar jaar geleden ook al had in Conan the Barbarian.

We weten dat de plannen voor Aquaman serieus zijn omdat Warner Bros. twee schrijvers heeft ingehuurd om een script te schrijven voor Aquaman, te weten Will Beall (Gangster Squad) en Kurt Johnstad (300: Rise of an Empire). Het leuke is echter dat ze niet samenwerken, maar elkaars concurrenten zijn! Warner Bros. zal namelijk het beste script uitkiezen om te verfilmen. Dit lijkt erop te wijzen dat ze niet het risico willen lopen van een script dat niet aan de verwachtingen voldoet en dat ze dit project dus het liefst snel in productie willen nemen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren