Tony Jaa ook in The Kickboxer remake

De voorbereidingen voor de remake van ‘The Kickboxer’, die deze zomer zijn gestart, beginnen langzaam vorm te krijgen. In de zoektocht naar een team van bloedsterke mannen is er al heel wat vooruitgang geboekt. Eerder werd bekend dat Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) en Georges St-Pierre (Captain America) mee zullen werken aan de film. Nu is onthuld dat naast Scott Adkins (Zero Dark Thirty) ook Ong-Bak legende Tony Jaa in de film te zien zal zijn.

In de nieuwe The Kickboxer speelt stuntman Alain Moussi de rol van Kurt Sloan. Deze martial artist reist naar Thailand af om de geheimen van het kickboxen te leren. Zijn verworven skills wil hij gebruiken om wraak nemen op Tong Po (Bautista) die zijn broer vermoordde. Jaa zal de rol spelen van Chow, de meester die Sloan traint.

Regisseur Stephen Fung, bekend van o.a. Tai Chi Zero, zal verantwoordelijk zijn voor de 3D-opnamen in en buiten de ring. De film is een remake van die van Jean-Claude Van Damme uit 1989. Er is nog geen releasedatum.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren